stroju Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Dziś zacząłem robić podstawkę. I jeszcze pstryknąłem parę fotek, może jak przestanie padać to wyjdę gdzieś w plener, ale na razie się na to nie zanosi: No, i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Pięknie, tylko ta linia łączenia na lufie (chyba, że to jakiś efekt światła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Proszę, nie brudź go mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Pięknie, tylko ta linia łączenia na lufie (chyba, że to jakiś efekt światła). Już kilka razy napisałem że będzie toczona tą założyłem aby sprawdzić jakie wymiary ma mieć podstawka. Nie martw się gulus już bardziej go nie pobrudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Już kilka razy napisałem że będzie toczona tą założyłem aby sprawdzić jakie wymiary ma mieć podstawka. A to przepraszam, nie doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Podstawka jakoś się zestaliła dziś pierwsza przymiarka: Niestety z powodu niskiej temperatury w domy nie chce wysychać (może ją wsadzić do piekarnika ) Jak wyschnie to uzupełnię ubytki szpachlówką i będzie gotowa do malowania... I jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 A może zrobisz poligon zimą?? np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 dla mnie super bajera jeszcze odwal dobrą podstawkę i będzie "git majonez" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 Dobra, dziś męczyłem się z podstawką, wyszło jak wyszło , oceńcie sami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 fajna, tylko szkoda, że błoto się świeci, a na układzie jezdnym nie i trochę mógłbyś go osadzic w tym błotku, zatopic gąski troszku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 no błoto średnio na jeża wyszlo czemu ta droga przypomina mi ulice na której mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Zarówno błotko na czołgu jak i na podstawce są bardzo fajne, ale oddzielnie. Razem się nie komponują. Te na czołgu jest za suche w porównaniu do tego na podstawce. Zrób próbę i zobacz jak będzie wyglądało błotko na czołgu po "nasączeniu" go lekko lakierem błyszczącym (może być sidolux czy inny akrylowy błyszczący). Zrób na próbę w mało widocznym miejscu - jak będzie się upodobniało do podstawki, to zrób to na szerszą skalę, przynajmniej w takich miejscach gdzie błoto by szybko nie wysychało lub było świeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Super modelik,ladne wykonanie.Twoja koncepcja bardzo mi sie podoba,naprawde robi wrazenie. Nie moge sie doczekac gotowego Twardego Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Jak dla mnie Twardy . Myślę, że wzorowanie na S-Tanku Reggy'ego wyszło mu na zdecydowany plus! Ale w kontakcie z miękkim/mokrym błotem gąsienice powinny się głębiej zapadać, o ile nie zniknąć pod zalewającą je ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Model ogolnie bardzo ladnie wyszedl. Nawet z brudzeniem, chcociaz to nie moja "bajka". Mam wrazenie, ze ten trojkatny znak z tylu powinien byc na prawym blotniku a nie leweym ale na 100% nie jestem tego pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Mam wrazenie, ze ten trojkatny znak z tylu powinien byc na prawym blotniku a nie leweym ale na 100% nie jestem tego pewien. Chodzi Ci o znak priorytetu drogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 Mam wrazenie, ze ten trojkatny znak z tylu powinien byc na prawym blotniku a nie leweym ale na 100% nie jestem tego pewien. Chodzi Ci o znak priorytetu drogowego Ja zamocowałem go według zdjęcia. więc jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Mam wrazenie, ze ten trojkatny znak z tylu powinien byc na prawym blotniku a nie leweym ale na 100% nie jestem tego pewien. Chodzi Ci o znak priorytetu drogowego Tak, dokladnie Skoro tak jest na zdjeciu, to znaczy, ze zle mi sie wydawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Hmmm, zła wiadomość. Chcialem kupić kilka lufek do T-72 i niestety, z Armo na razie nie ma i nie wiadomo kiedy będą. Tak więc chyba trza się będzie zaopatrzyć w lufki z CMK :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Mam wrazenie, ze ten trojkatny znak z tylu powinien byc na prawym blotniku a nie leweym ale na 100% nie jestem tego pewien. Chodzi Ci o znak priorytetu drogowego Tak, dokladnie Skoro tak jest na zdjeciu, to znaczy, ze zle mi sie wydawalo Każden jeden pojazd Wojskowy/SW/Policyjny sprzęt ciężki itp. ma te znaki umieszczone w ten sam sposób, czyli po lewej stronie pojazdu ze względu na prawostronny ruch pojazdów w naszym kraju Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 Dobra wiadomość : Wreszcie doszła do sklepu lufa z Armo, więc pewnie jutro się po nią udam! Czyli niedługo koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Ciesze się razem z Tobą Bo już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę to cudo złożone w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Stroju Twoja praca robi coraz większe wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Dobra wiadomość : Wreszcie doszła do sklepu lufa z Armo, więc pewnie jutro się po nią udam! Czyli niedługo koniec hmmm, a mi powiedzieli, ze nie mają i nie wiadomo kiedy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Właśnie wróciłem ze sklepu, nareszcie (po 3 tygodniach, wysłuchiwania że "nie wiadomo kiedy będą"): Jak widać różni się od tej zestawu (jest krótsza i cieńsza). Jeszcze muszę zinterpretować tą "instrukcję" bo coś czuje że popełnię jakieś błędy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi