Tomek Mroczkowski Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Ale złudzenie obie lufy wydają się wygięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Lufa już złożona i przyklejona: To była gehenna... te paski nie chciały się kleić do lufy tylko do moich palców, ale po dwuipółgodzinnej batalii z częściami (i wyklęciu wszystkich, z twórcami T-72 na czele) efekt jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 ja bym poprawil jarzmo bo widac ze pasuje do tej plastikowej grubszej lufy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 ja bym poprawil jarzmo bo widac ze pasuje do tej plastikowej grubszej lufy.. Za późno!... Na zdjęciach twardego widać szeroką obręcz mocującą pokrowiec jarzma (więc nie jest to taki straszny błąd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 więc nie jest to taki straszny błąd nawet dzieki temu wyglada bardziej realistycznie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Model piękniutki Już nie mogę doczekać się końca Myślałeś może nad czymś takim? http://www.toro-model.home.pl/pliki/35f20.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Myślałeś może nad czymś takim? http://www.toro-model.home.pl/pliki/35f20.htm no figurki by sie przydaly ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Myślałeś może nad czymś takim? http://www.toro-model.home.pl/pliki/35f20.htm O nie!! Nie wiedziałem nawet że istnieją... Niestety włazy zakleiłem "na amen" , może jak będę robić leoparda... Tak swoją drogą gdzie to można dostać? Do rzeczy, już po kolorze bazowym: cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Co ja tam widzę - BF 1942? A wieża jak na razie miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Co ja tam widzę - BF 1942? Nie mylisz się (to akurat mod Desert Combat) Po nałożeniu "łatek": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Tak swoją drogą gdzie to można dostać? Na stronie producenta ale ten zestaw mignął mi przed oczami w którymś sklepie modelarskim tylko nie pamiętam czy w Warszawie czy w Lublinie tylko ta cena 63 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Czy na czujnikach Obry będziesz nawiercać otworki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Nawiercę jak będę miał jakiś wiertła, miałem trzy 0,5mm ale wszystkie się połamały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Tak swoją drogą gdzie to można dostać? Na stronie producenta ale ten zestaw mignął mi przed oczami w którymś sklepie modelarskim tylko nie pamiętam czy w Warszawie czy w Lublinie tylko ta cena 63 zł W Padrebooks kupisz - niewiele ponad 60 zeta. Ale za to zestaw jest w pełni 'multimedialny' - są oczywiście żywice, blaszki , kalki i.... twarz producenta w jednej z figur. Moim zdaniem warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 zacząłem także tą "budkę" na przyrządy celownicze Uffff ta budka to osłona kamery termowizyjnej lub celownika noktowizyjnego w zależności od wersji sorki , że tak po czasie ale jak słyszę hasło budka to mnie dreszcze przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 już po washu i "suchympędzlu": No i jak, podobny do twardego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Pięknie. Ale ten wkm to chyba nie zostanie w tych kolorach? Co na to rusznikarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Pięknie.Ale ten wkm to chyba nie zostanie w tych kolorach? Co na to rusznikarz? Nie bój nic! jeszcze detali nie malowałem... I jeszcze parę fotek: Kolory trochę podkręcone ale jeszcze nie oddają prawdziwego odcienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 wielki szacunek za ten model! Jestem pod ogromnym wrażeniem Co będzie następne? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Wygląda zacnie brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Co będzie następne? Już była o tym mowa jak się nie mylę Stroju pisał o Leosiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Może Leosia... albo... już dawno chciałem skleić SAM-6: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=282957&kateg=289447 i oczywiście w polskich barwach (bo akurat zostały farby ) Ale zobaczę co mi się jeszcze spodoba.... (na pewno to nie będzie Tygrys ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi