Artek82 Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Tutaj ta sama Wilga i jak dla mnie jest cała żółta w sensie spód także A tutaj Wilga w tej samej kolorystyce tylko foto cz-b i też spód jest jednolity z resztą 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 no to jeszcze tylko Bolka i Lolka namalowac... Dla mnie jednak aeroklubowa ma (miala ) pierwszenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Ten żółty to chyba jak w logo aeroklubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Artek82 napisał: A tutaj Wilga w tej samej kolorystyce tylko foto cz-b i też spód jest jednolity z resztą Zgadza się wszystko, pomarańcz to moja nadinterpretacja . Znalazłem zresztą SP-ECR którą wrzuciłeś, w kolorze, ze zbiorów pana Wacława: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 dlaczego nie ma porzadnego zestawu do Wilgi????? no przeciez mozna by z 10 zbudowac... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 i tu nie ma sie z czego smiac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 31 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2023 Coś tam pogrzebałem. Rozciąłem fotel tylny na 2, obniżyłem podłogę, zrobiłem też panel. Myślę, że to mi wystarczy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 31 Sierpnia 2023 Share Napisano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) A czy tu nie powinno być pasów barkowych ? Cofam to. Faktycznie nie ma. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez Wojtek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 15 Października 2023 Autor Share Napisano 15 Października 2023 Wróciłem do Wilgi, dużo rzeczy się u mnie wydarzyło, dlatego też miałem przerwę. Na szczęście same dobre rzeczy ;D Zebrałem się w sobie i troszkę podłubałem. Tak jak widać na fotkach. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 a nie myslales, zeby wkleic trawiona zaluzje do silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 15 Października 2023 Autor Share Napisano 15 Października 2023 16 minut temu, BRAVO112 napisał: a nie myslales, zeby wkleic trawiona zaluzje do silnika? Mam trawionkę, ale jest prawie całkowicie zamknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 (edytowane) bo trzeba ja spokojnie powyginac - oplaci sie Edytowane 15 Października 2023 przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 16 Października 2023 Autor Share Napisano 16 Października 2023 10 godzin temu, BRAVO112 napisał: bo trzeba ja spokojnie powyginac - oplaci sie Niee, raczej mi to nie pasuje, wiem, że to ciekawiej wygląda, ale ja podchodzę do tego tak, że samolot na postoju ma zamknięte żaluzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 OK moja Wilga rozgrzewala silniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 21 godzin temu, Vieh_san napisał: Zebrałem się w sobie i troszkę podłubałem Blaszany ogonek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 blacha "robi dobra robote " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 18 Października 2023 Autor Share Napisano 18 Października 2023 Dziś ciężki dzień w pracy, więc mały odpoczynek ze szlifowaniem i złoceniem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 2 Listopada 2023 Autor Share Napisano 2 Listopada 2023 Coś tam znowu podłubałem w międzyczasie. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Listopada 2023 Share Napisano 3 Listopada 2023 Wygląda coraz ciekawiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Listopada 2023 Share Napisano 3 Listopada 2023 Złota polska jesień, to lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 3 Listopada 2023 Autor Share Napisano 3 Listopada 2023 Jeszcze dużo pracy przede mną. Trochę trzeba się namęczyć żeby z tego coś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Listopada 2023 Share Napisano 3 Listopada 2023 Kawał dobrej roboty, życzę powodzenia na dalszych etapach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 13 Listopada 2023 Autor Share Napisano 13 Listopada 2023 Jaki to jest kloc mydła i nadlewek, plus wypraski z formy to chyba śrubokrętem wydłubywali. No dobra wiem, że formy mają swoje lata i widziałem na co się piszę, ale następny model będę chyba robił od innego producenta. Na chwilę mam dosyć amodela Nie wiem co z tego będzie. Będę kładł podkład. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 Szacunek za podjęcie wyzwania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 13 Listopada 2023 Autor Share Napisano 13 Listopada 2023 Zobaczymy, malowanie wybrałem stare SP-EBK z Leszna, po pierwsze niedaleko mieszkałem, a po drugie jest mocno obity i będę mógł się trochę z nim pobawić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi