Focus Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia (edytowane) Edytowane 6 Stycznia przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia (edytowane) Edytowane 7 Stycznia przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) Tak samo wnętrze skrzydła we wnęce reflektora powinno być srebrne. Tu masz fotkę tej maszyny. Revell pozwolił sobie połączyć Z3745 z fotografią fragmentu innego samolotu. Napisy były różne w treści. "Fort St. George" to raczej inny samolot. Niestety nie dotarłem do zdjęcia na tyle dobrego, żeby zobaczyć wyraźnie ten napis na Z3745. Wątpliwość pozostaje. Edytowane 8 Stycznia przez letalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia No i najważniejsze, kółko ogonowe do wymiany, lub konkretnej przeróbki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) Poszedłem robić doktorat z koła ogonowego wrócę na wiosnę. Edytowane 8 Stycznia przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia 8 godzin temu, letalin napisał: 4 godziny temu, barszczo napisał: Nie szkoda wam czasu? Fotki tak nie ostre że gdybym nie znał modelu pomyślał bym że w mydle rzeźbiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Godzinę temu, Focus napisał: Poszedłem robić doktorat z koła ogonowego wrócę na wiosnę. Na zdjęciu Letalina jest egzemplarz który budujesz i wyposażony jest we wczesne kółko, takie jak w wersji Mk.I i takie powinno być też w modelu. Dali tylko późne które pokazałeś na zdjęciu egzemplarza muzealnego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Co gorsze, to drugie malowanie w zestawie, też wymaga starszej wersji kółka ogonowego. Ja tego zestawu nie posiadam, czekam na Tamiyę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia 12 minut temu, letalin napisał: Ja tego zestawu nie posiadam, czekam na Tamiyę. To chyba trochę potrwa, szybciej Edward coś w tej skali stworzy, bo o Messerach 109 już przebąkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) Model firmy Revell posiada części do zbudowania Sea Hurricane ale i też w wersji trop. i do wersji tropikalnej dodatkowa chłodnica. Na kadłubie zostały również odzwierciedlone wyloty z kabiny pilota które występują w tej wersji, trzeba je usunąć. Niestety instrukcja do budowy modelu nie zawiera tej informacji. Na zdjęciu poniżej już z usuniętymi wywietrznikami. Edytowane 8 Stycznia przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) Otwór do uruchamiania silnika za pomocą korby występuje po obu stronach kadłuba. Został wywiercony. Edytowane 8 Stycznia przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia 36 minut temu, Focus napisał: wyloty z kabiny pilota Wyloty czego, przepraszam? Nie złośliwie, laik jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) Wyloty powietrza - wentylacja Edytowane 12 Stycznia przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) Pokrywa pod silnikiem i druga pokrywa nad silnikiem są bardzo dobrze spasowane. Odtworzyłem linie podziału tych pokryw. Edytowane 13 Stycznia przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) Edytowane 13 Stycznia przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Granice kolorów tylko wyostrzyć i będzie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) To na pierwszy raz do finalnego malunku to jeszcze z trzy cztery warstwy. Edytowane 16 Stycznia przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Planujesz puścić jakiś panel liner w tym kokpicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Ja też, ja też - czy te fotele w rzeczywistości miały taką grubość? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia @Xmen co w tym pytaniu konfundującego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia 57 minut temu, kozborn napisał: @Xmen co w tym pytaniu konfundującego? Chłop ma od rana pełen pakiet emotikonów, to rozrzuca je randomowo, ot co. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia @socjo1 wiesz coś o czym nie wiem, ale będę już pamietał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi