Focus Napisano 6 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2024 (edytowane) Edytowane 6 Stycznia 2024 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 7 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Edytowane 7 Stycznia 2024 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Stycznia 2024 Share Napisano 8 Stycznia 2024 (edytowane) Tak samo wnętrze skrzydła we wnęce reflektora powinno być srebrne. Tu masz fotkę tej maszyny. Revell pozwolił sobie połączyć Z3745 z fotografią fragmentu innego samolotu. Napisy były różne w treści. "Fort St. George" to raczej inny samolot. Niestety nie dotarłem do zdjęcia na tyle dobrego, żeby zobaczyć wyraźnie ten napis na Z3745. Wątpliwość pozostaje. Edytowane 8 Stycznia 2024 przez letalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Stycznia 2024 Share Napisano 8 Stycznia 2024 No i najważniejsze, kółko ogonowe do wymiany, lub konkretnej przeróbki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2024 (edytowane) Poszedłem robić doktorat z koła ogonowego wrócę na wiosnę. Edytowane 8 Stycznia 2024 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Stycznia 2024 Share Napisano 8 Stycznia 2024 8 godzin temu, letalin napisał: 4 godziny temu, barszczo napisał: Nie szkoda wam czasu? Fotki tak nie ostre że gdybym nie znał modelu pomyślał bym że w mydle rzeźbiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Stycznia 2024 Share Napisano 8 Stycznia 2024 Godzinę temu, Focus napisał: Poszedłem robić doktorat z koła ogonowego wrócę na wiosnę. Na zdjęciu Letalina jest egzemplarz który budujesz i wyposażony jest we wczesne kółko, takie jak w wersji Mk.I i takie powinno być też w modelu. Dali tylko późne które pokazałeś na zdjęciu egzemplarza muzealnego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Stycznia 2024 Share Napisano 8 Stycznia 2024 Co gorsze, to drugie malowanie w zestawie, też wymaga starszej wersji kółka ogonowego. Ja tego zestawu nie posiadam, czekam na Tamiyę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Stycznia 2024 Share Napisano 8 Stycznia 2024 12 minut temu, letalin napisał: Ja tego zestawu nie posiadam, czekam na Tamiyę. To chyba trochę potrwa, szybciej Edward coś w tej skali stworzy, bo o Messerach 109 już przebąkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2024 (edytowane) Model firmy Revell posiada części do zbudowania Sea Hurricane ale i też w wersji trop. i do wersji tropikalnej dodatkowa chłodnica. Na kadłubie zostały również odzwierciedlone wyloty z kabiny pilota które występują w tej wersji, trzeba je usunąć. Niestety instrukcja do budowy modelu nie zawiera tej informacji. Na zdjęciu poniżej już z usuniętymi wywietrznikami. Edytowane 8 Stycznia 2024 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2024 (edytowane) Otwór do uruchamiania silnika za pomocą korby występuje po obu stronach kadłuba. Został wywiercony. Edytowane 8 Stycznia 2024 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Stycznia 2024 Share Napisano 8 Stycznia 2024 36 minut temu, Focus napisał: wyloty z kabiny pilota Wyloty czego, przepraszam? Nie złośliwie, laik jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2024 (edytowane) Wyloty powietrza - wentylacja Edytowane 12 Stycznia 2024 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 12 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2024 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 12 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2024 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2024 (edytowane) Pokrywa pod silnikiem i druga pokrywa nad silnikiem są bardzo dobrze spasowane. Odtworzyłem linie podziału tych pokryw. Edytowane 13 Stycznia 2024 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2024 (edytowane) Edytowane 13 Stycznia 2024 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Stycznia 2024 Share Napisano 13 Stycznia 2024 Granice kolorów tylko wyostrzyć i będzie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2024 (edytowane) To na pierwszy raz do finalnego malunku to jeszcze z trzy cztery warstwy. Edytowane 16 Stycznia 2024 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Stycznia 2024 Share Napisano 14 Stycznia 2024 Planujesz puścić jakiś panel liner w tym kokpicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 14 Stycznia 2024 Share Napisano 14 Stycznia 2024 Ja też, ja też - czy te fotele w rzeczywistości miały taką grubość? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Stycznia 2024 Share Napisano 14 Stycznia 2024 @Xmen co w tym pytaniu konfundującego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 14 Stycznia 2024 Share Napisano 14 Stycznia 2024 57 minut temu, kozborn napisał: @Xmen co w tym pytaniu konfundującego? Chłop ma od rana pełen pakiet emotikonów, to rozrzuca je randomowo, ot co. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Stycznia 2024 Share Napisano 14 Stycznia 2024 @socjo1 wiesz coś o czym nie wiem, ale będę już pamietał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi