copycat Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 1 Batalion Juliet, Warrior IFV używany przez porucznika Boba Stewarta dowódcę 1st Battalion Cheshire Regiment przejeżdżający przez most niedaleko wsi Malankovici. Warsztat: A tu już mój model, ten po prawej, ten sam batalion. Tylko brudzenie takie bardziej custom na podstawie masy zdjęć. To tyle, czas kończyć z czystym sumieniem co zaczęte. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 Biały nie jest łatwy, ale jak się go dobrze zrobi to atrakcyjnie wygląda. A na podstawce to jest sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 11 Września 2023 Share Napisano 11 Września 2023 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Rewelacyjnie wygląda a biały to wezwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Września 2023 Share Napisano 17 Września 2023 Bardzo fajny , moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 18 Września 2023 Share Napisano 18 Września 2023 Gratulacje! Ale ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Piękna robota, i pięknie uwalony, co na białym nie jest proste. Fajny smaczek w postaci odczyszczonych okolic klamki tylnego włazu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi