rymulus Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 Kolejny model zrobiony bez doktoryzowania się. Skupiłem się tylko na smaczkach jakie występowały na tym samolocie jeśli chodzi o malowanie. Model przedstawia maszynę z konkretnego okresu jego służby w Top Gun kiedy to latał z wymienionymi panelami poszycia, wymienioną osłoną kabiny czy z różnymi (kolor) poduszkami przy skrzydłach. Spód też jest inny niż w typowym malowaniu. Kolor kadłuba jest inny niż kolor skrzydeł i stateczników. Oryginał 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Września 2023 Share Napisano 11 Września 2023 Fantastyczny, super robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 11 Września 2023 Share Napisano 11 Września 2023 Ślicznym, bardzo ładnie go zmalowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 11 Września 2023 Autor Share Napisano 11 Września 2023 13 godzin temu, barszczo napisał: Fantastyczny, super robota . 12 godzin temu, Juffre napisał: Ślicznym, bardzo ładnie go zmalowałeś Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Września 2023 Share Napisano 11 Września 2023 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 11 Września 2023 Share Napisano 11 Września 2023 Jak na brak doktoratu to wiedza znaczna Gratulavje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Super, jak przewijałem zdjęcia to zgubiłem się gdzie model, a gdzie oryginał. Fajna jest właśnie ta nietypowość wyglądu. Świetne ślady obracania skrzydeł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 12 Września 2023 Share Napisano 12 Września 2023 Świetny model pięknego samolotu. Fajne są te wszystkie malarskie smaczki jakie tu ukazałeś. Mi osobiście najbardziej podoba się spód. Może dlatego, że to kamo pasuje najbardziej do irańskich znaków a nie amerykańskiej gwiazdy - ale to tylko moja opinia. Model baja. Good job! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi