Szydercza Gała Napisano 6 Października 2023 Share Napisano 6 Października 2023 (edytowane) Zmenczon ogólnie statkami postanowiłem zrobić jakąś latałkę. Wiele już wody upłynęło do ostatniej, więc najwyższy czas. NMF'a też nigdy jeszcze nie robiłem, więc będzie czalendż Póki co lepi się fajnie i bezprobemowo bez ZDRAD. Bebechy, zanim zamknę toto i nic nie będzie widać: Edytowane 6 Października 2023 przez Szydercza Gała 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Października 2023 Share Napisano 7 Października 2023 No, fajnie, że Japoniec. Będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Października 2023 Share Napisano 8 Października 2023 No patrz, a tak się zaklinał że po makaronie ostatnim / cz ja go widziałem?/ nie będzie latałki. Cieszę się że jednak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Października 2023 Autor Share Napisano 8 Października 2023 Makaron HAŃBY jest tylko na WYKLENTYM, w srałkach latałkach, on jest nie do końca mój, więc się nie liczy, ostatni w pełni mój samolot to Roland, także ten.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Października 2023 Share Napisano 8 Października 2023 26 minut temu, Szydercza Gała napisał: w srałkach latałkach Kto się wywyższa, będzie poniżony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Października 2023 Autor Share Napisano 8 Października 2023 uważam że w przypadku tamtego 'wyrobu' określenie jest prowidłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Października 2023 Share Napisano 9 Października 2023 ładnie... ładnie... paczam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Października 2023 Autor Share Napisano 17 Października 2023 Klod na etapie SREBRNY PAN. Pora wziąść się za malowanki, zobaczymy jak wyjdą te ENEMEFY 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 18 Października 2023 Share Napisano 18 Października 2023 15 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Klod na etapie SREBRNY PAN. I na takim powinien pozostać gdyż były one malowane srebrzanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Października 2023 Autor Share Napisano 18 Października 2023 Nie nie były. Malowali je bezbarwnym lakierem, który na dokładkę żółkł pod wpływem słońca, także ten.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 Chciałem pomóc, ale twoje zabawki, twoja piaskownica.... czy jakoś tak to leciało. Poczekam aż skończysz a potem wrzucę zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Października 2023 Autor Share Napisano 19 Października 2023 O i teraz gadasz jak prawdziwy fspułmodelaż, takich ludzi nam CZeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Października 2023 Autor Share Napisano 27 Października 2023 Do przodu. Muszę jeszcze okopcić rury wydechowe i ewentualnie bardziej dodrapać osłonę silnika. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Października 2023 Share Napisano 27 Października 2023 Paseczki na śmigle to kalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Października 2023 Autor Share Napisano 30 Października 2023 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Listopada 2023 Autor Share Napisano 5 Listopada 2023 Takie na szybko fotogramy zrobione pralkOM, dwa kolory już są, trzeba znowu lepić.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Bardzo mi się podobają te pocieniowane panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Listopada 2023 Autor Share Napisano 5 Listopada 2023 Tu już wszystkie sreberka, teraz trzeba go będzie trochę zżółknąć i brać się za kolory... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Listopada 2023 Autor Share Napisano 7 Listopada 2023 (edytowane) Po żółtaczce, się lepi się.....znowu Edytowane 7 Listopada 2023 przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Listopada 2023 Share Napisano 7 Listopada 2023 2 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Po żółtaczce, się lepi się.....znowu Chyba w trakcie. Ciekawie wygląda, jak przez żółte okulary. Czerwień pulpetów powinna to złamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Listopada 2023 Autor Share Napisano 7 Listopada 2023 Pulpety sOM, zostały mi jeszcze dwa pasy, a potem różne białe wygibasy tu i tam. Czerwone jak zwykle na zdjęciach wychodzi dziwne. Jest mniej jaskrawe, za to kontraścik preszejduf większy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Listopada 2023 Share Napisano 8 Listopada 2023 Ładny ten skośniec, muszę poczytać o tym zżółkającym lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Listopada 2023 Autor Share Napisano 8 Listopada 2023 Żółkło pod wpływem słońca, stąd spod żółkł mniej. Im starszy samolot tym bardziej widoczny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 10 Listopada 2023 Share Napisano 10 Listopada 2023 W jaki sposób to pożółcałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi