Super Moderator jawkers Napisano 15 Października 2023 Super Moderator Share Napisano 15 Października 2023 Witam. W końcu nadszedł ten dzień, gdzie po prawie trzech latach, mogę z uniesioną głową napisać że model jest skończony. Walka z modelem na pewno zostanie mi w pamięci na długie, długie lata. Myślę, że nie wrócę szybko do budowania modeli z tej firmy. Były momenty w których chciałem napisać, że model mnie pokonał, ale że był to projekt grupowy, to chciałem go doprowadzić do końca. No i jakoś się to udało. Nie jest może to najpiękniejszy model, ale jest skończony i trafia do galerii. Pod koniec prac nad modelem, pomyślałem, że sama iskra będzie nie ciekawie wyglądała, więc postanowiłem jej zrobić podstawkę. Teraz gdy stoi w witrynie i tak na nią patrzę, to przyciąga oko. Dziękuję wszystkim kolegom którzy śledzili ten projekt oraz tym, którzy dawali mi cenne uwagi przy budowie tego modelu. No cóż, za dużo się rozpisałem, zapraszam do oglądania. PZL TS - 11 ISKRA BIS DF 1 ESKADRA LOTNICTWA TAKTYCZNEGO - MIŃSK MAZOWIECKI 2005 ROK Dziękuję 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Pierwszy! Brawo za całość i walkę z materią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 PETARDA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Brawo za wytrwałość Ty już masz go za sobą, moja leży i czeka na czas i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Za wykonanie i za wytrwałość należy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 Bardzo ładna Iskra, ciekawe malowanie. Brawo za wytrwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 piękności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Miło zobaczyć ukońcozny mode Iskry, którego budowę moglem obserwować :). Wygląda niczego sobie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi