indus Napisano 18 Listopada 2023 Share Napisano 18 Listopada 2023 (edytowane) Model zakończony. Figurki pierwszy raz malowałem metodą natryskiwania szarej farby od góry na pomalowaną na czarno figurkę w celu uzyskania cieni, a potem nakładałem półprzeźroczyste warstwy farby. Wyszło ciekawie, jeszcze nie wiem, czy to będzie moja ulubiona metoda. Edytowane 18 Listopada 2023 przez indus 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Listopada 2023 Share Napisano 18 Listopada 2023 Piękna praca, gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Listopada 2023 Share Napisano 18 Listopada 2023 Piękny. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Jak dla mnie rewelacja. Ten model tego działa mam już na swojej liście do zakupu i zrobienia w przyszłości, więc na pewno twoja praca będzie dla mnie inspiracją. Bardzo mi się podoba. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Bardzo realistycznie to wygląda, zarówno model, jak i winieta. Tworzą spójną całość, co często jest problemem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Bardzo fajna scenka podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Kolego wyższa szkoła jazdy , całość na 5 z dużym plusem . Gdzie można pooglądać lib poczytać o tej metodzie malowania figurek ? Pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 26 Listopada 2023 Autor Share Napisano 26 Listopada 2023 2 godziny temu, Mirek66 napisał: Kolego wyższa szkoła jazdy , całość na 5 z dużym plusem . Gdzie można pooglądać lib poczytać o tej metodzie malowania figurek ? Pozdrawiam . Dziękuję za miłe słowa. Ten sposób malowania jest pokazany w tym filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) Dioramka i figurki bomba. Extraklasa prawdziwego mistrzostwa. Edytowane 26 Listopada 2023 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Listopada 2023 Share Napisano 29 Listopada 2023 Dzięki serdeczne , oglądam go na bieżąco ale jakoś przegapiłem ten film . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi