Erni Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 IDF PUMA AEV Hobby Boss 1/35 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Zawsze podobał mi się ten ciekawy pojazd. Wielkie brawo za wykonanie U mnie achzarit od lat w kolejce czeka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Super robota! Bardzo ładne wykonanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Bardzo ciekawy pojazd i super wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 A to z tyłu to co to? Pojemnik na amfory? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 19 Listopada 2023 Autor Share Napisano 19 Listopada 2023 3 minuty temu, Pan_Cerny napisał: A to z tyłu to co to? Pojemnik na amfory? Wyrzutnia rakiet do rozminowywania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 świetnie wyszedł szkoda tylko że nie zdecydowałeś się na bardziej piaskowo-kamienistą podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 19 Listopada 2023 Autor Share Napisano 19 Listopada 2023 1 minutę temu, M.A.V. napisał: świetnie wyszedł szkoda tylko że nie zdecydowałeś się na bardziej piaskowo-kamienistą podstawkę Tam jest wszystko piach kamienie i sucha trawa. Taki teren jest trochę ubogi na tak dużej powierzchni. Model ma ponad 40 cm długość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 1 minutę temu, Erni napisał: Tam jest wszystko piach kamienie i sucha trawa. Taki teren jest trochę ubogi na tak dużej powierzchni. Model ma ponad 40 cm długość wiem, wiem tylko pamiętam świetnego Namera twojego autorstwa i tam było bardzo podobne podłoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 19 Listopada 2023 Autor Share Napisano 19 Listopada 2023 11 minut temu, M.A.V. napisał: wiem, wiem tylko pamiętam świetnego Namera twojego autorstwa i tam było bardzo podobne podłoże Lubię te trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Listopada 2023 Share Napisano 22 Listopada 2023 Bardzo ładnie wykonany model , podoba mi się kolor i brudzenie . A jaką farbka go malowałeś ? Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 23 Listopada 2023 Autor Share Napisano 23 Listopada 2023 W dniu 22.11.2023 o 07:39, Mirek66 napisał: A jaką farbka go malowałeś ? Niczym konkretnym , ja kolory do pojazdów IDF sobie sam mieszam na oko pod zdjęcia. Kolory oferowane przez producentów czasami mocno odbiegają. Najlepszy kolor miał stary Model Master Autentic i obecnie Life Color. Ja mieszałem zieleń z szarym, a potem i tak kolor się mocno zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 Podoba się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Dzięki Erni za odzew . Mam Lifekolor całą paletę IDK mam też AK i Mig ale maluję też Humbrolem 84 z różnym dodatkami . Jeszcze raz podoba się bardzo i pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 30 Listopada 2023 Share Napisano 30 Listopada 2023 Anteny i flagę jak zrobiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi