Piotr Napisano 3 Czerwca 2006 Share Napisano 3 Czerwca 2006 Tornado zostaw orginalny chyba że zrobisz przymiarke i pokażesz fotke z amerykańskim zderzakiem to może zmienie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 Mnie się podoba hamerykański, ładnie bedzie pasowało do całości trochę chrom una przedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 Eee... A ja bym zostal przy oryginalnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2006 Model niechybnie dobiega do końca budowy, pozostało wykonać przewody łaczące ciągnik z naczepą i troche kosmetyki. Zrobiłem przymiarkę zderzaka Ami i doszedłem do wniosku że zostawiam oryginalny, ale z kangurem: W kabinie umiejscowiłem buteleczkę ze szklaneczką i gazetkę, aby kierowca miał co popijać a w wolnej chwili z nudów pocztać: Wstawiłem już na stałe drzwi do kabiny i schowka: Zawiesiłem wiaderko coby kierowca dbał o czystość pojazdu: Wykonałem podstawkę pod zestaw, a także ładunek, narazie sam nie wiem do czego moze to służyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 A proporczyki za szybką też będą? Andrzej kurde, przeginasz, tabliczka z imieniem za szybą ... A co to na pace? Te okrągławe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amerykaniec Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 ej nie no modelik super nie ma nic do zarzucenia kurde przegapiłem dzisiaj M jak Mecz ps. M jak miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 chyba wieżyczki od jakichś ruskich czołgów ;) model zrobił na mnie niesamowite wrażenie, HDS mu baardzo dużo daje! rewelka! a dziś jak na złość widziałem takie volvo z chromowanym zderzakiem na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 Cuda panie cuda..... Przyjmijmy że M jak Miłość oglądała żona a kolega tornado bezczelnie wepchał się z ciężarówką przed telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 No , Andrzejku , gratulacje .Super!!! Mega super !!! Ciekawe jaka bedzie fotka Admina za tydzień..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2006 A proporczyki za szybką też będą? Andrzej kurde, przeginasz, tabliczka z imieniem za szybą ... A co to na pace? Te okrągławe? 1- nad proporczykami jeszcze musze popracować, bo w tej chwili 2 - tabliczka musi być, bo każdy szanujący kierowca się podpisuje 3 - na pace są rozdzielniki elektryczne, a wzasadzie pokrywki, ale posłużą jako rozdzielniki kanalizacyjne lub coś w tym rodzaju, tylko musze je pomalować Artek napisał: Przyjmijmy że M jak Miłość oglądała żona a kolega tornado bezczelnie wepchał się z ciężarówką przed telewizor prawdę mówisz Ps. Dzięki za pochlebne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 Zaj........ Koniecznie musisz zrobic fotki przy dziennym swietle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 MODEL EKSTRA a ten HDS robi wrażenie tak jak cały model Po raz kolejny solidna roboda Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 No brak mi słów Tornado!!! To jest poezja jak go zrobiłeś i naprawdę świetny pomysł z tym, że jest w trakcie rozładunku Super! Super! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2006 Dzięki, dzięki za oceny Pomyślałem sobie że do takiego sprzętu przydałby się operator: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 Wasicho ma jak ........ Kurde jak Ci sie udalo tak zeskalowac naszego Fojera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2006 Pomimo że model jest jeszcze nie wykończony, to zabrałem go na 13 TS w Krakowie, gdzie zajął 2 miejsce w kategorii EURO Niestety za drugie miejsce pucharków i dyplomów nie rozdawali więc jedynym dowodem ze stałem na pudle jest ta fotka i nagroda pocieszenia w postaci modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 Ja tam z modelu cieszyl bym sie bardziej, niz z jakiegos dyplomu. Ale gratuluje dugiego miejsca. Co Ci jeszcze zostalo do zrobienia przy Volviaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2006 Ja tam z modelu cieszyl bym sie bardziej, niz z jakiegos dyplomu. Ale gratuluje dugiego miejsca. Co Ci jeszcze zostalo do zrobienia przy Volviaku? Dzięki za gratulacje Do kabiny kierowcy chcę wrzucić are drobiazgów, w postaci firanek, TV, do schowka jakąś skrzyneczkę i cosik tam jeszcze, a przedewszystkim muszę wykonać poprawne podłączenie przewodów z ciągnika do naczepy. Ps. Proporce na przedniej szybie już wkleiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 dołączam swoje gratulacje , i też bym wolał model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 Szczere gratulacje z mojej strony. A co do drugiego miejsca; no trudno nie zawszę się wygrywa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 Gratulacje Jedrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi