Rzeznik Napisano 12 Grudnia 2023 Share Napisano 12 Grudnia 2023 Dzień dobry. Z przyczyn różnych budowa Me109 utknęła w miejscy przed samym finiszem, ale za to udos mi się obfocić Mewę. Jeśli ktoś chciałby się zapoznać z relację budowy oraz moimi uwagami na temat modelu to zapraszam tutaj: a teraz zapraszam do ogladania: Dziękuję za uwagę i pozdrawiam! 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Grudnia 2023 Share Napisano 12 Grudnia 2023 Fantastyczny malec, bardzo się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 12 Grudnia 2023 Share Napisano 12 Grudnia 2023 Ładniutki! Lubię takie. ICM sporo robi takich sowieckich maleństw. Tylko wypraski potrafią być problematyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 12 Grudnia 2023 Share Napisano 12 Grudnia 2023 Bardzo mi się podoba. Ładny detal. Tylko te lotki bomb odstają od całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 12 Grudnia 2023 Share Napisano 12 Grudnia 2023 Jak ładny maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 12 Grudnia 2023 Share Napisano 12 Grudnia 2023 Zgrabniutki maluszek, miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2023 21 godzin temu, panDespota napisał: Bardzo mi się podoba. Ładny detal. Tylko te lotki bomb odstają od całość. Dzięki. W sumie racja. Poprawię to przy okazji. Dziękuję wszystkim za miłe słowa, bardzo to budujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Grudnia 2023 Share Napisano 13 Grudnia 2023 Godzinę temu, Rzeznik napisał: Dziękuję wszystkim za miłe słowa, bardzo to budujące. Jeśli budujące, to buduj kolejnego latawca. Też mi się podoba. Mały, a sterany pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Grudnia 2023 Share Napisano 13 Grudnia 2023 Fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Grudnia 2023 Share Napisano 13 Grudnia 2023 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi