Erni Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 (edytowane) W ramach odstresowania od masowej produkcji czołgów zrobiłem sobie rekreacyjnie model śmigłowca. Z uwagi, że uwielbiam ta konstrukcje sięgnąłem po Sea Kinga z nowej edycji Airfixa w skali 1/48. Pierwszy raz w swojej 40-letniej karierze modelarskiej robiłem śmigłowiec w skali 1/48 i stwierdzam, że super zabawą. Model jest naprawdę spory średnica wirnika 40 cm. Sam model doskonale opracowany , w zestawie 4 wersje malowań do wyboru. Ja jestem zadowolony z osiągniętego efektu , na pewno następny wiatrak będzie lepszy, ale ten jest pierwszy i zajmuje zaszczytne miejsce w witrynie. Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Erni 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 26 minut temu, Erni napisał: ale ten jest pierwszy i zajmuje zaszczytne miejsce w witrynie No to sporo tego miejsca zajmuje . Kawał wiatraka, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Podoba mi się Twoje wykonanie, efektowne acz nieprzesadne i czuć w nim trochę rękę pancerniaka Osobiście również darzę sentymentem tę konstrukcję, drzewiej nawet miałem parę zrobionych, ale w 1/72 i już wtedy wydawał się dość spory. W 48-ce zaś musi robić niezłe wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Piękny, aż kusi człowieka żeby coś takiego sobie zmajstrować Jakimi farbami go malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2023 Dzięki za miłe słowa,malowany tamiyami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 bardzo ładny!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 Świetny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi