barszczo Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Podsumowanie, a raczej mikro podsumowanie bo w tym roku skończyłem aż dwa modele i dwa kolejne rozgrzebałem. Generalnie modelarstwo mocno przegrywa z moim drugim hobby, którym są winyle. Praca też nie sprzyja sklejactwu, na samoloty dosłownie nie mogę już patrzeć . Ale coś tam dłubię, tak że szykujcie się na dwa kolejne w przyszłym roku . A tymczasem wypociny: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 3 minuty temu, barszczo napisał: w tym roku skończyłem aż dwa modele Gratuluję! 200% więcej ode mnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Dwa, ale za to jakie piękne. Gratki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Oba podobają mi się bardzo. Przepiękne. A co do liczby: to i tak dwa razy więcej niż u mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Ja też robię dwa rocznie. Nauczyłem się z tym żyć (jeśli można tak powiedzieć o sytuacji, kiedy nigdy nie robiło się więcej). Obie prace (Twoje) bardzo zacne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Bardzo ładne. 16 godzin temu, barszczo napisał: w tym roku skończyłem aż dwa modele i dwa kolejne rozgrzebałem Dobry wynik, bo u mnie 1 gotowy, rozgrzebane 4; mustang, jaszczomp, zero i i znany Ci ryjek. Edytowane 31 Grudnia 2023 przez marek d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Czasami lepiej jest zrobić mniej modeli ale za to na najwyższym poziomie. Dwa ale za to bardzo ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Moje drugie hobby uderza falami. Sinusoida. I wtedy modele też schodzą na drugi plan. Obecnie modele są na górce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Bardzo ładne obydwa ale "Don Pedro" wygrywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi