halset Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Aligancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB84 Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego Czas powoli kończyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Bardzo łądna praca, podoba mi się, że nie wpadłeś w pułapkę fikcyjnych napisów na wieży. Podstawka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB84 Napisano 24 Lutego Autor Share Napisano 24 Lutego 10 godzin temu, Andrzej_LK napisał: Bardzo łądna praca, podoba mi się, że nie wpadłeś w pułapkę fikcyjnych napisów na wieży. Podstawka będzie? Może coś wystrugam, ale dopiero po universal carrier mk2 z Tamiya, którego biorę na warsztat. Klosz wklejony na vikol. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Bardzo mi się podoba kawulec. Archiwizuję Twój warsztat i dodaję do swoich materiałów, z których skorzystam gdy będę budował swojego KV-2 od Trumpetera . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi