DobreMzimu Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Jeszcze bardziej powinieneś zazdrościć tym od WWI. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 58 minut temu, Thalgonis napisał: Są momenty, kiedy zazdraszczam „współcześniakom”, że mają mało roboty z oszkleniem w swoich modelach... No to nawet nie ośmielę się dopytywać o Twój stosunek do roboty pancerniaków... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 1 godzinę temu, Thalgonis napisał: Fajny niemiecki szybowiec . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego 1 godzinę temu, Xmen napisał: Dla poprawienia sobie humoru pomyśl ile mają napisów eksploatacyjnych do przyklejania. Wężykiem! I to jest argument! Już mam lepszy humor 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 4 godziny temu, Thalgonis napisał: mało roboty z oszkleniem w swoich modelach. tak, ale to jest skala 48.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego 17 godzin temu, DobreMzimu napisał: Jeszcze bardziej powinieneś zazdrościć tym od WWI. Czasem, robiąc naciągi, myślę sobie o maskowaniu oszklenia. Jakie to musi być miłe... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca t na pewno bedzie nocny mysliwiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca 47 minut temu, BRAVO112 napisał: t na pewno bedzie nocny mysliwiec... Chyba nie... Kauze miały inne nosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca zartowalem, bo na czarno to super wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca (edytowane) Wyczułem żart, ja też . Ale fakt robota przednia. Edytowane 4 Marca przez Baas ArK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Marca Autor Share Napisano 5 Marca Ale marudzicie Towarzysze – ciemność, czarność, dobrze, że nie stealth No to niech stanie się jasność 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca 47 minut temu, Thalgonis napisał: No to niech stanie się jasność Widać Maciek, że nieźle się bawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca super ! do budowy mojego ( 1:72 ) zmotywowalo mnie to zdjecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca 19 godzin temu, Thalgonis napisał: Takiego na czorno to ja będę robił jak ramę skończę w wersji Z-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Marca Autor Share Napisano 5 Marca 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Zaczyna się dziać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Pan to tak z ręki maluje? Wygląda prawie jak od linijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Marca Autor Share Napisano 5 Marca To zwykły marmurek - widziałeś kiedyś marmurek „od linijki”? W tym sposobie malowania to hulaj dusza, piekła nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca 32 minuty temu, Thalgonis napisał: W tym sposobie malowania to hulaj dusza, piekła nie ma! tylko z cisnieniem trzeba uwazac, zeby modelu na plecy nie przewrocilo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Jako ołówkowy laik muszę zapytać - o co chodzi z tą szczeliną za kabiną na plecach? Niesklejone do malowania czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Marca Autor Share Napisano 6 Marca (edytowane) 3 minuty temu, jachud3 napisał: Jako ołówkowy laik muszę zapytać - o co chodzi z tą szczeliną za kabiną na plecach? Niesklejone do malowania czy jak? Do poprawki Edytowane 6 Marca przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Żeby nie było że tylko marudzę - zazdroszczę pewnej ręki przy malowaniu; bardzo elegancko wygląda, szapoba jak to mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Marca Autor Share Napisano 6 Marca Z tą szparą mialem problem - za szeroka na szpachlę, pozostanie tylko wciskanie hipsu. Tak nad tym „myślałem”, że w końcu zapomniałem i zacząłem malować A co do „pewnej ręki”... To nie jest preshading na marmurku tylko marmurek na czarnym podkładzie z pomijaniem linii łączenia blach. W życiu bym tak prosto nie wymalował czarnej kreski aerografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi