jonnym Napisano 28 Września 2008 Autor Share Napisano 28 Września 2008 Nie. chlapacze zamowiłem na probe zeby zobaczyc co to. A to nic innego jak taka cerata co sie na stół w kuchni daje i na niej jest nadruk. Na zywo to całkiem ładny efekt daje. Jest to z firmy Flemming Pedersen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Super to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Fajnie, fajnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Super manik czekamy na wiecej fotek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 No ładny Manik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 25 Listopada 2008 Autor Share Napisano 25 Listopada 2008 Mała aktualka. Po ciezkich walkach z białym Motipem cos juz wyszło.Jest to mój pierwszy i ostatni model malowany sprayamy- z koniecznosci... I fotki z naczepa dadam bo szkoda zakładac temat... created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Jak na razie wszystko wygląda superancko. A co do malowania to planujesz kupić aerograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Wszystko wygląda elegancko. Będzie "czysty" biały czy planujesz jakąś grafikę?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Szacun... Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Ciekawy projekt, ot zwykłe auto prosto z drogi, bez przesadzonego tuningu Lubie takie modele Mam małą sugestię. Może dałbyś ten zderzak z akcesoriów do naczepy, żeby nie była taka jakich jest wiele? Na pewno byłoby ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Nom, ciekawy projekt, może , kiedyś wezmę się za TGA, końcu tata kiedyś takim jeździł, i mam sentyment (może mały) do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Bardzo fajnie ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Coraz ciekawiej to wszystko wygląda z lodóweczką będzie się prezentować znakomicie. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 aerograf mam tylko kompresora nie miałem jakis czas. A co do malowania to beda jeszcze 3 kolory w formie pasów ale nie " rażące" mysle...dzieki za opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 Kilka dni odpoczynku od MANa i zajałem sie naczepą. Postanowiłem zrobi wszystkie swiatła "szklane" i powalczyłem z obrysowkami.Pierwszy raz cos takiego robie. "Kopułki zostały zeszlifowane a nastepnie rozwiercone tak aby w srodek włozyc szklane klosze. Sorki za nazwy. Nastepnie nad swieczka pod wpływem temperatury zrobyłem sczewkowate klosze. Mało widoczne na zdjeciach ale ja mam satysfakcje...sorki za jakosc zdjec. created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Łoo kuźwa Piękny zderzak . Ładnie się prezentują wszystkie światła . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 tylko swiatło do kitu dzis miałem...moze w dzien lepsze wyjda zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 O tak, bardzo ładnie ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 szczena opada ja właśnie walcze na tylnim zderzakiem (robię podobny) będzie przyklejony do chłodni tej chłodni z zestawu z manem. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Nie no tylni zderzak pierwsza klasa. Jeszcze ten fartuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Zderzak elegancko się prezentuje, oby tak dalej ! Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 No no fajnie ci idzie zderzaczek super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Fajny pomysł z tymi obrysówkami i na dodatek nieźle się prezentuje. Mała rzecz a jak cieszy Tylko tak dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 dzieki za opinie...no juz dawno tak mała rzecz mnie nie cieszyła...zawsze to nowy pomysł. Italerka mogłaby cos takiego zrobic o jest z czego ale im sie nie chce...MAM PROZBE DO WSZYSTKICH KTÓRZY TO CZYTAJA- NIE BEDE ZAKLADAŁ NA GIEŁDZIE OSOBNEGO TEMATU...POTRZEBUJE JESZCZE JEDEN KOMPLET KLOSZY, NAJLEPIEJ OD DAFA, VOLVO BO TO TAKIE SAME. NIE PASUJA OD SCANI I MB...dzieki za pomoc...pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Jestem pod wielkim wrażeniem wykonania tego zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi