Bodzio Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Wnętrze bardzo fajne i przyjemne Oby tak dalej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Pomalutku zblizam sie ku koncowi. Doł juz gotowy i czesciowo wnetrze. tak to wygladac bedzie. Mam nadzieje ze przeciwnicy dekli sie do nich przekonaja bo mam zamiar je zostawic... created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Witam kolegę i jak na razie bardzo mi sie podoba manik, ładna kolorystyka wnętrza i czysto sklejone, a co do kołpaków też bym je zostawił pasują do niego powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Jak na razie Manik cudo Dekielki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 No, wygląda, fajnie. CZekam na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Manik piękny !!!! , dekelki pasują do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Dla mnie bomba! Ekstra wyglądają dekle i obniżone osłony z obrysówkami no i wydech również pierwsza klasa, a wnętrze to poezja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Model bardzo fajnie wykonany, ale te dekielki do mnie wcale nie przemawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 dzieki za pozytywne komentarze ale cudow zadnych to tu nie ma a i pare byków tez sie znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Bardzo ładnie prezentuje się rama z całym ''uzbrojeniem'' Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 jonnym wstaw zdjęcia z budą założoną, bo wiem że juz takie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Manik bardzo ładny Ja bym tylko kierownice dał szarą i wstawki niebieskie jak na fotelach. Bo tak to troche nie realistycznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Mała aktualka. Tak to mniej wiecej bedzie wygladac po malowaniach. zostały jeszcze kalki, ktore wczoraj sobie zrobiłem i bezbarwny...a potem jeszcze troche dodatkow. Gdzies tu na forum czytałem ostatnio ze sie nie da robic kalek na atramentowce- a da sie i to bez problemu. ja robiłem na hp i wyszły nawet niezle. created by picasa2html created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Ładnie wyszedł druk Hm, swoje kalki też drukowałem na HP (5110), ale tusz rozmywał się Na białym papierze drukowałeś ? bo na transparentyny mi to nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Wlasnie je nakleilem. zrobilem dwie kopie na wypadek wpadki. Papier nie jest biały tylko ten zwykły. POwiem tak jak minimalnie je namoczylem przykleiłem to ok ale "sniezynke" potrzymałem z 1 min dłuzej i od razu zaczelo sie rozmywac. naszczescie kopie sobie porobiłem i wyszlo ok...pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 No jestem pod wrażeniem Bardzo fajnie prezentuje się malowanie. I teraz stwierdzam że kołpaki to bobry pomysł .Fajnie pasują do reszty Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Manik wygląda swietnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 . Gdzies tu na forum czytałem ostatnio ze sie nie da robic kalek na atramentowce- a da sie i to bez problemu. ja robiłem na hp i wyszły nawet niezle. "nawet nieźle" OJ Jonnym bo powiesze kłudkę na drukarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Może i się czepiam ale dlaczego nadkola masz białe w modelu skoro w realu sa czarne? Ostatnio były dyskusja na ten temat że żadko kiedy nadkola w koni są koloru nadwozia. Tylko w "tuningowanych" truckach się to robi bo w eksploatacji nie zdaje to egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Truckman i co ja mam ci napisac?nie wiem dlaczego...hmmm moze zeby bylo troche inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 jonnym nie złość się poprostu model jest tak idealny że nie ma się czego doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Man jest piękny super nie ma się do czego doczepić kurde nie mogę się doczekać końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Bardzo ciekawy wątek warsztatowy a model zapowiada się wręcz idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Witam. Bardzo ładnie wykonanie MANa i nawet te nadkola w białym kolorze bardzo ładnie pasują tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniafan Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Model wygląda bardzo ładnie. Co do tych dekli to aby wyglądały tak, jak na oryginale, czyli na prawdziwym trucku, te italerowskie trzeba przykleić odwrotnie. Wtedy część wklęsła jest tam gdzie otwory śrub, a wypukła na rancie i w środku. Spróbuj, zobaczysz jak to wygląda, jak dla mnie zdecydowanie lepiej (zrobiłem tak w jednym ze swoich modeli). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi