stroju Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 (edytowane) Zachęcony entuzjazmem z jakim został przyjęty Twardy (i natchniony przez Rooberta i jego Goździka ), postanowiłem wraz z początkiem roku akademickiego rozpocząć nowy model w polskich barwach jako pojazd do nauki jazdy: Może trochę za wcześnie zacząłem relację bo jeszcze nie mam samego modelu (kupię w Piątek ) ale koła z Armo już mam... Do modelu będą jeszcze dokupione blachy Eduarda (już w drodze ). Dziś już piłowałem koła: W związku ze studiami ta relacja nie będzie tak pędziła jak ta z Twardym... I na koniec taka prośba: Jak ktoś ma w prywatnej kolekcji jakieś zdjęcia wnętrza MTLB to może by się podzielił bo w internecie jest nędznie... c.d.n... Edytowane 1 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 No i prawidłowo. Co do wnętrza to widziałem jakieś fotki tu na forum w walkaroundzie. No to czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Zobacz tu: http://btvt.narod.ru/5/mtlbm/mtlbm.htm i tu: http://btvt.narod.ru/5/mtlbm2/mtlbm2.htm zasiadam do kibicowania: ':piwo:' Czy swojego też utopisz w bajorku? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 1 Października 2008 Autor Share Napisano 1 Października 2008 Zobacz tu:http://btvt.narod.ru/5/mtlbm/mtlbm.htm i tu: http://btvt.narod.ru/5/mtlbm2/mtlbm2.htm zasiadam do kibicowania: ':piwo:' Czy swojego też utopisz w bajorku? Pozdrawiam! Już tam byłem A co do bajorka to na pewno go nie zatopię (nie po to kupiłem te koła) raczej się skupię na wnętrzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 yes yes yes powrot stroja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 A zobacz TU Co prawda to nie MTLB ale jego zmodernizowana wersja ale się w wnętrzu wiele nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 no i wszystkie pomysły zabiera no co prawda nie jako "elka" ale miałem zamiar zrobic czekam z niecierpliwością na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Fajnie, że znów masz coś na warsztacie. Podciągnij to pod projekt grupowy. Przynajmniej bedzie więcej osób, a co za tym idzie więcej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Inwazja "Modern Armour" na forum Modelwork!!! Niedługo do niej dołączę z Pt-76 polskich sił zbrojnych od Trumpetera :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Inwazja "Modern Armour" na forum Modelwork!!! juz nie ma odwrotu, mozemy tylko wygrac ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Inwazja "Modern Armour" na forum Modelwork!!! Oj tak, INWAZJA ! Ja też niedługo dołączam , zdrowie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Inwazja "Modern Armour" na forum Modelwork!!! Niedługo to będzie forum Modernwork A tak poważnie to może jakiś projekt grupowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 1 Października 2008 Autor Share Napisano 1 Października 2008 Co do projektu grupowego to ja bym był chętny (ale pamiętajcie że już zacząłem ) (tylko napiszcie tu coś więcej o tych projektach bo przecież ja jestem tu nowy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Panowie spokojnie!!! Właśnie ruszył projekt: "Pojazdy zdobyczne / W obcej służbie" , więc śmiało podepniecie pod niego wiele pojazdów "Modern Armour". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 1 Października 2008 Autor Share Napisano 1 Października 2008 No w sumie tak, MT-LB to nie polska tylko "obca" konstrukcja (chociaż nie zdobyczna)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 No u mnie T-55 już na malownie czeka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 Jednak mam już dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 UUU Panie, to teraz czekamy na relacyjkę Wszystko jest więc noże w dłoń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 Roobert chyba zostaniemy "Pogromcami Skifów"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 dobra Stroju jedziesz z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 Dziś już wyciąłem spód i boki kadłuba a następnie je zaszpachlowałem: Po obejrzeniu wyprasek nie znalazłem żadnej nadlewki, a i jam skurczowych było niewiele (jak na Skifa ), części nieźle i czysto odlane, jak na model za 42 zł jest świetnie... c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Po obejrzeniu wyprasek nie znalazłem żadnej nadlewki, a i jam skurczowych było niewiele (jak na Skifa Mr. Green ), części nieźle i czysto odlane, jak na model za 42 zł jest świetnie... Tylko, żeby plastik nie był taki twardy, kruchy i zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 Dziś już opiłowałem i złożyłem wannę kadłuba : Niestety spód pękł mi na dwie części jak sprawdzałem jak bardzo można go wygiąć (na szczęście czysto i bez odkształceń więc szybko go naprawiłem). No cóż ale dzięki swojej twardości plastik Skifa da się świetnie ciąć żyletką-piłką i szlifować Wszystko jak dotychczas pasowało dobrze (z drobnymi wyjątkami)... Sprawdzałem też jak pasuje góra: nie przewiduje żadnych problemów i dużych dziur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 No widzę, że postępy są. Witaj w świecie szpachlówki i masy dopasowywania Niech się chowają lenie ze swoimi samosklejalnymi modelami co nawet dziecko zrobi . Tu się zaczyna sztuka Oczywiście to żart No zaczyna nabierać kształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 No to powodzenia mój wraz z działem leży rozgrzebany w pudle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi