Xmen Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Kolejny odgrzewany kotlet.Stara Hasegawa ,kalkomanie Rising Decals. Światełka i linka anteny obecne. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Super. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Odgrzewany ale fajny, żółty kolor dodaje dodaje mu uroku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia (edytowane) A niech to biszkopt! Zajechałeś z partyzanta bez ostrzeżenia Muszę napisać że piękny ci on Jak już napisał @barszczo - żółty przełamuje monotonię i dodaje uroku temu grubaskowi. 2 godziny temu, Xmen napisał: Światełka i linka anteny obecne. Na marginesie tylko dodam że ta galeria zbiegła się z odgrzebaniem przeze mnie mojego Raidena, któren to będzie dość nietypowy Edytowane 13 Kwietnia przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia Godzinę temu, abtb napisał: Zajechałeś z partyzanta bez ostrzeżenia Więcej nie będę. Choć nie wiedziałem że muszę się zapowiadać. Godzinę temu, abtb napisał: Na marginesie tylko dodam że ta galeria zbiegła się z odgrzebaniem przeze mnie mojego Raidena, któren to będzie dość nietypowy Jak to u Ciebie. U mnie też będzie jeszcze jeden.Z działkiem w kadłubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Podoba się. Ładny gruby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia (edytowane) Ładny Edytowane 14 Kwietnia przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi