Usul Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Skończyłem Airacobre od Army - model bardzo przyjemny, wykonany prosto z pudła z wyjątkiem pasów - kalkomania wygląda żenująco (zapraszam na zdjęcia w warsztacie TUTAJ). Właściwie moja jedyna uwaga to dociążenie przodu - jest zrobione baardzo na styk i jak usiądzie komar, to siada na ogon. Poza tym raczej nie ma zbyt wiele do opowiadania, jak zawsze zapraszam do krytyki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Jak dla mnie trochę ster kierunku i stery wysokości odstają, a tak poza tym modelik bardzo fajny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Lufa karabinu pod lewym skrzydłem jest krzywa. Poza tym podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia wyloty dzialek takie troche byle jakie nie wiem dlaczego jest tam cos takiego.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Cobra jak to Cobra, brzydal nad brzydale ale jest fajna i już. Wykon modelu ok. Byłoby do czego się doczepić ale ... po co? Natomiast wiecie co, przekonałem się po raz kolejny że modele Army jakoś mi nie podchodzą. Nie wiem co, detal jakiś taki dziwny, miejscami przesadzony a innym razem rażąco lichy. Wsxyscy się jarają modelami tego producenta a mi jakoś tak średnio podchodzą, To już trzydziestoparoletnia Cobra z Edka (fakt 48ka) jest dla bardziej akceptowalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 23 Kwietnia Autor Share Napisano 23 Kwietnia 1 godzinę temu, jmx62 napisał: Cobra jak to Cobra, brzydal nad brzydale ale jest fajna i już. Wykon modelu ok. Byłoby do czego się doczepić ale ... po co? Ale smialo, serio, jak mam dużo dystansu i chętnie doczytam na co dalej zwracać większą uwagę! 8 godzin temu, BRAVO112 napisał: wyloty dzialek takie troche byle jakie nie wiem dlaczego jest tam cos takiego.... Racja, powinno toto być okopcone bardziej, może uda mi się tu jeszcze coś kredkami podziałać, ot tak dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Hej, mnie nie tyle zastanawia okopcenie co ta dziwna "faza"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia (edytowane) o to mi wlasnie chodzilo - tam nie ma zadnego progu Edytowane 24 Kwietnia przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia To jest własnie detal wg Arma Hobby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia 1 godzinę temu, Maxy napisał: To jest własnie detal wg Arma Hobby. no niby tak, ale to jest 5 minut i poprawione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 24 Kwietnia Autor Share Napisano 24 Kwietnia Fakt, macie rację, biję się w pierś - moje przeoczenie, łatwe do poprawy "byłoby" podczas budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia kazdy nastepny model bedzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Ładne wykonanie. Mi się podoba. Merytorycznie na samolotach się nie znam więc czepiania się nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Model jest fajny i nie tyle czepiam się autora (tu: szacun!), co zastanawiam, dlaczego Arma coś takiego zrobiła? Chyba nawet prościej byłoby nie umieszczać tego "progu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Raczej zawiniła obróbka połączenia i podkreślenie washem. Na zdjęciach wyprasek wygląda to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Znalazłem ten model w swoim składziku. Faktycznie, wygląda na to, że żadnego “progu” nie ma, to efekt malowania i oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia Zapewne mój totalnie zbedny w tym miejscu Wash wyolbrzymił sprawę.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi