jawor84 Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 Cześć, Chciałbym przedstawić Wam moje najnowsze wypociny, a mianowicie model Skyhawka w jedynym słusznym (jak dla mnie ;)) malowaniu czyli dwukolorowe hi-vis Us Navy. Jest to mój drugi model malowany aerografem więc znajdzie się parę baboli. Farby jakich użyłem to głównie AK Real Colors oraz Hataka do pędzlowania. Model wykonany z pudła. Z dodatków to tylko bąbki od Eduarda, belka MER Res-Kita i jakiś fotel żywiczny. Dziękuję za uwagę, można się znęcać 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 Oj tam znęcać się - bardzo ładnie wyszedł! Nie chwaląc się robiłem maszynę dokładnie z tej samej jednostki zanim to jeszcze było modne: Nawiasem mówiąc w obu naszych modelach jest jeden przynajmniej wspólny problem - VA15 Valions miała namalowany na zbiornikach odrzucanych wzorek w kolorze dywizjonu (w tym przypadku niebieski) - coś takiego: Niestety dowiedziałem się o tym dopiero po tym jak zbudowałem mojego... Ale jak to mówił Forest, shit happens... Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 bardzo ladny ! dostalbys jeszcze ze dwa plusy, gdyby byl garbaty wiatrochron nie ma kontaktu z kadlubem.... Zdjecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawor84 Posted May 2, 2024 Author Share Posted May 2, 2024 3 godziny temu, BRAVO112 napisał: wiatrochron nie ma kontaktu z kadlubem.... Zdjecie? Zdjęcie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 Podoba mi się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 Fajny bo wczesny. Ładna czysta i schludna robota, podoba się . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 Bardzo sympatyczny model. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 3, 2024 Share Posted May 3, 2024 Bardzo ładny model. Podoba mi się? Nie podoba mi się natomiast tło zdjęć. Widzę, że już drugi model ma zdjęcia na tym tle. Wydaje mi się, że zdjęcia na jakimś jednolitym tle będą bardziej podkreślać "urodę" tego modelu. Ale to jest oczywiście moje prywatne zdanie. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jawor84 Posted May 3, 2024 Author Share Posted May 3, 2024 Tło prowizorka, przyznaje się bez bicia. Przy następnym modelu pokombinuje coś w tym temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted May 3, 2024 Share Posted May 3, 2024 Bardzo ładne panele podłogowe. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted May 8, 2024 Share Posted May 8, 2024 Skyhawk ma w sobie cos sympatycznego. Ten smaolot da się lubić . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted May 8, 2024 Share Posted May 8, 2024 Niektórzy mówią, że gdyby znaleźli egzemplarz A-4 który umie gotować, to by się z nim ożenili... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts