jawor84 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Cześć, Chciałbym przedstawić Wam moje najnowsze wypociny, a mianowicie model Skyhawka w jedynym słusznym (jak dla mnie ;)) malowaniu czyli dwukolorowe hi-vis Us Navy. Jest to mój drugi model malowany aerografem więc znajdzie się parę baboli. Farby jakich użyłem to głównie AK Real Colors oraz Hataka do pędzlowania. Model wykonany z pudła. Z dodatków to tylko bąbki od Eduarda, belka MER Res-Kita i jakiś fotel żywiczny. Dziękuję za uwagę, można się znęcać 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Oj tam znęcać się - bardzo ładnie wyszedł! Nie chwaląc się robiłem maszynę dokładnie z tej samej jednostki zanim to jeszcze było modne: Nawiasem mówiąc w obu naszych modelach jest jeden przynajmniej wspólny problem - VA15 Valions miała namalowany na zbiornikach odrzucanych wzorek w kolorze dywizjonu (w tym przypadku niebieski) - coś takiego: Niestety dowiedziałem się o tym dopiero po tym jak zbudowałem mojego... Ale jak to mówił Forest, shit happens... Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja bardzo ladny ! dostalbys jeszcze ze dwa plusy, gdyby byl garbaty wiatrochron nie ma kontaktu z kadlubem.... Zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor84 Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja 3 godziny temu, BRAVO112 napisał: wiatrochron nie ma kontaktu z kadlubem.... Zdjecie? Zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Fajny bo wczesny. Ładna czysta i schludna robota, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Bardzo sympatyczny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Bardzo ładny model. Podoba mi się? Nie podoba mi się natomiast tło zdjęć. Widzę, że już drugi model ma zdjęcia na tym tle. Wydaje mi się, że zdjęcia na jakimś jednolitym tle będą bardziej podkreślać "urodę" tego modelu. Ale to jest oczywiście moje prywatne zdanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor84 Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja Tło prowizorka, przyznaje się bez bicia. Przy następnym modelu pokombinuje coś w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Bardzo ładne panele podłogowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja Skyhawk ma w sobie cos sympatycznego. Ten smaolot da się lubić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja Niektórzy mówią, że gdyby znaleźli egzemplarz A-4 który umie gotować, to by się z nim ożenili... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi