Szydercza Gała Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja No i mój pierwszy ZIŁ skończony. PIerwszy, ale chyba nie ostatni. Wstydu raczej nie ma WARSZTAT 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Jestem pierwszy, bo uwielbiam takie niebanalne scenki! Świetnie wyszło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Podoba mi się, fajna scenka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Piękna robota, scenka fantastyczna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja Dzięki, zacieszam że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Jest super, jest super... Włącza się nostalgia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Gratulacje!. Podoba mi się bardzo scenka i sam model. Najlepiej wyszły wycieraczki i mocowania lusterek wstecznych- bardzo realistyczne. Jeśli się można czegoś przyczepić to zbyt duże płyty ażurowe (długość ok 90cm tu wyglądają na 150cm ). Oczywiście scenka ma obrazować czasy gdzie często ludzie improwizowali gdyż nie było dostępnego należytego wyposażenia jednak stosowanie szpadla do żwiru/ piachu to spory nietakt. Na pewno mieli by ze sobą łopatę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Kultową scenka z roboty w czasach PRL-u pt. Jeden robi jak się patrzy a dwóch patrzy jak się robi. Scenka świetna. Wykonanie kapitalne. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzy_k Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Wygląda super, szczególnie jak na tę skalę. Nawet w 1/35 robiłby wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Rewelacja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi