Szydercza Gała Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja (edytowane) HeloŁ libsieny, tęskniliście?? Tamat Garbatej Baby Jagi był juz przeze mnie poruszany w dużej skali, teraz przyszła pora na małą. Będzie też wersja niegarbata, za to na turkusowo i z Grubasem Edytowane 8 Maja przez Szydercza Gała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja łeeee a już myślałem do garbatej Baby Jagi dorzucasz w słusznej skali garbatego Gargamela żeby nie czuła się samotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja (edytowane) 9 godzin temu, Szydercza Gała napisał: tęskniliście?? Edytowane 9 Maja przez abtb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Maja Autor Share Napisano 9 Maja Nie Zbychu te 092/094 sOM nudne. Zrobię jak dadzą 035. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja (edytowane) 14 godzin temu, Szydercza Gała napisał: HeloŁ libsieny, tęskniliście?? Tamat Garbatej Baby Jagi był juz przeze mnie poruszany w dużej skali, teraz przyszła pora na małą. Będzie też wersja niegarbata, za to na turkusowo i z Grubasem Jak psy za dziadem w ciasnej ulicy! Swędzi łapa do łódki? I bardzo dobrze, rób, rób! Chociaż skala 1/700, to takie jest małe, że ja nic nie widzę, więc raczej się nie będę odzywał. Dawaj, dawaj! Edytowane 9 Maja przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja no to siadam i podpatrzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja Już żem myślał, że coś kumam z tego Szyderczego jenzyka ale tu nic nie kumam. BabaJaga? Czyżby jakieś lotnictwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Maja Autor Share Napisano 9 Maja Endrju duża garbata Baba Jaga jest tu: https://modelwork.pl/topic/45941-351-1144-trumpeter/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja Fajnie. To już wiem o czym rozprawiamy, ale dlaczego Baba Jaga? Że niby taki brzydal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja Garbata gotowa na pierwszy podkład, potem trza bedzie popracowac nad dodatkami własnymi. Grubasowego zapodkładuje razem z podstawkiem wodnym. Powinienem mieć dziś bazę do niego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja Kisiel sie robi się. Teraz trzeba oramkować.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Kisiel sie robi się. Teraz trzeba oramkować.... Jakiś gips / glinka jechane szlifierką? Fajne, drobne falki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja Przecież 700 jest poniżej Twojej godności Michu Glina, ta dla rzeźbiarzy, ugnieciona na mokro kulOM dentystyczną. Można w ten sposób delikatniej niż ryć proxxonem czy innym dremelem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja (edytowane) 48 minut temu, Szydercza Gała napisał: Przecież 700 jest poniżej Twojej godności Michu Pytam, ponieważ wroga trzeba dobrze poznać, towarzysze, jak mawiał nasz wspólny ex-znajomy - colonel Mitrofanov. Nie poniżej godności, tylko powyżej umiejętności. Nie widzę tych pcheł, a moje kluchowate paluchy nie łapią tych popierdułek. Edytowane 16 Maja przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Widzę, że latasz z buciorami po tych moich, rozumISZ, grzONdkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Maja Autor Share Napisano 17 Maja TAK Ale to nie jest dobra skala dla podlodek. WincYJ w tej skali nie bedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja słuszną drogę obraliście Towarzyszu ! jeden pływa... drugi fruwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja (edytowane) 4 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Ale to nie jest dobra skala dla podlodek. WincYJ w tej skali nie bedzie. Jakby dali porządne blaszki to byłoby ok a nie, że trzeba sztukować z jakiegoś szajsu. Taki flyhawk VII B. Ładny pokład z blaszki w kiosku, relingi na kadłubie a reszta gdzie? Toczony peryskop z ringami oraz relingi na kiosk by wiele zmieniły. btw ujowe te wieże z icema Edytowane 17 Maja przez Lipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja Garbata juz w kolorach bazowych, gotowa na łoszyki i inne takie tam: Kiosk grubasowego i wyrzutnie rakiet od garbatej: No i grubasowy, gotowy na przyjęcie turkusu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Maja Autor Share Napisano 21 Maja Utka WIELKIEGO WODZA też juz dostała kolor... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja (edytowane) Lekko fluorescencyjnie ale faktycznie grubas woził się taką bryką po morzu. BTW, ciekawe skąd ten kolor, absynt może? W sumie pasowało by do opasłego sło(ń)eczka swojego narodu... Pozdrawiam, Marek PS. tylko nie przesadź z falami aby awarii nie było Edytowane 22 Maja przez donalyah00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Maja Autor Share Napisano 26 Maja Garbata dostała juz łoszyk, w tej skali rzecz ważniejsza nawet niż w innych skalach. Grubasowy dostał podstawę wody, teraz pora na łoszyki i pianki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja Woda jak żywa. Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Maja Autor Share Napisano 28 Maja Dzięki, udoskonalam metode na wodę. Ta wszyła lepsza niż w samolocie. Zmierzam chyba w dobrą stronę. Kupiłem sobie nowa zabawkę i przetestowałem. Na garbatej pomalowałem boje ... i przygotowałem dok do malowania. Grubasowego przefiltrowałem olejmi , żeby był trochę bardziej turkusowy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi