Andrzej_LK Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja Projekt okazał się z różnych względów porażką merytoryczną, ale bardzo ciekawy temat mnie zachęcił. Przy okazji wyszło, że zabrakło wiedzy o włoskiej pancerce a internet jest pełen dezinformacji. Model IBG, z typowymi zaletami i wadami tego producenta, zawieszenie od Syndikate Co. - prawdziwa znakomitość, figurki noname kupione na eBayu, żadna firma nie chce się do nich przyznać. Miłęgo oglądania. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja Super! Fajny kangur. Te figurki wcale źle nie wyglądają. Mnie się podoba i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja Dołączam do grona entuzjastów. Fajny model. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja Fajnie wygląda ten maluszek! Znalazłem potwierdzenie, ża australijczycy używali tych czołgów w Afrycie.13 jako pierwszy z lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Bardzo fajnie Ci wyszedł, figurki komponują się z nim doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Bardzo udana praca. Oddaje nastrój, świetnie dobrane laleczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Piękny maluch. Bardzo ładnie prezentuje się na nim ten desant. Mam mały zapas modeli w 1/35 do budowy, ale coraz bardziej patrząc na modele IBG kusi mnie coś kupić i spróbować rozgrzebać w 1/72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi