FAHR Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Witam, tym razem zapraszam do zapoznania się z galerią "Zwieroboja" uchwyconego, jeśli wierzyć opisowi przez operatora kroniki podczas zdobywania Wrocławia w kwietniu 1945 r. Model świetny, bardzo przyjemny w budowie i psuciu, zrobiony na podobnym patencie, co mój wcześniejszy T-34/76 spod Studzianek. ps. Ten model to moja pamiątka z wyjazdu służbowego z żoną do Krakowa, także jak widać opłacało się- wilk syty i Manchester City;) 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Pierwszy Kolejny w Twoim wykonaniu, który trafia w mój gust zarówno jeśli chodzi o temat jak i wykonanie. Jest coś w tej potężnej sylwetce z grubym kalibrem. Na dodatek jeszcze surowy kolor subtelnie ale widocznie wycieniowany, brudzenie z dobrym umiarem i wyraźny wash podbijający detale. Zaraz i tak ktoś poruszyłby temat, że nie ma metalicznych śladów na gąsienicach i kołach w miejscu ich styku więc w sumie mogę to być ja - w końcu jestem pierwszy . Ale model wyszedł miód, taka posępna maszyna do siania zniszczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja (edytowane) Model fajny malowanie ok tylko dlaczego nie Isu jak tutaj w twoim warsztacie https://raffmodel.blogspot.com/2016/03/ciezkie-dziao-samobiezne-isu-152.html?m=1 Edytowane 28 Maja przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja Godzinę temu, Adamo722 napisał: Model fajny malowanie ok tylko dlaczego nie Isu jak tutaj https://raffmodel.blogspot.com/2016/03/ciezkie-dziao-samobiezne-isu-152.html?m=1 Bo Józef po polsku piszę się przez "J";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Armia Radziecka z Tobą od dziecka!!!!! Eksploatacja i zabrudzenia pierwsza klasa. Bardzo proszę o zakładanie warsztatów tak zacnych modeli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Świetny model. Prawdziwy majstersztyk. Czy może ujrzymy go za tydzień na Babarybie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja Chciałbym tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 28 Maja Autor Share Napisano 28 Maja (edytowane) W dniu 27.05.2024 o 15:29, TAW napisał: Zaraz i tak ktoś poruszyłby temat, że nie ma metalicznych śladów na gąsienicach i kołach w miejscu ich styku więc w sumie mogę to być ja - w końcu jestem pierwszy. Coś tam jest, ale w macie więc pewnie słabo widoczne.;) W dniu 27.05.2024 o 18:55, robertmodelarz napisał: Bardzo proszę o zakładanie warsztatów tak zacnych modeli. Nie byłoby w takim warsztacie nic odkrywczego ani innowacyjnego, wręcz przeciwnie, ja stosuję raczej archaiczne metody: struganie, rzeźbienie, suchy pędzel, takie tam. W dniu 27.05.2024 o 19:42, Endrju napisał: Czy może ujrzymy go za tydzień na Babarybie? Chciałabym, ale nie po drodze, chociaż myślę poważnie o lipcowym Koszalinie:) 14 godzin temu, copycat napisał: Chciałbym tak. Aj tam aj tam;) Dzięki jeszcze raz za opinie. Edytowane 28 Maja przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 8 Lipca Autor Share Napisano 8 Lipca Chwalipost 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Brawo! Piękny model! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Gratulacje. To gdzie następny konkurs? Może Świdnica? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Gratulacje, model w realu zrobił 100 razy większe wrażenie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 8 Lipca Autor Share Napisano 8 Lipca 2 godziny temu, p2288 napisał: Gratulacje, model w realu zrobił 100 razy większe wrażenie! Strasznie miło mi to słyszeć:))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca Wielkie gratulacje!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca Jak dla mnie super i gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca (edytowane) Ładny jak zawsze z detalowany z bagażami. Gratulację wyróżnienia. Bezdyskusyjnie się należało-za wkład włożony w model. Konkretne masz pracę️ Edytowane 13 Lipca przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi