Klapouch Napisano 14 Września Autor Share Napisano 14 Września Dobra. Czuję się pokonany. Model nie ma washa, dopiero namalowałem kilka zacieków na kadłubie. Ale cudów nie będzie. Skończę go mimo wszystko, pokaleczę jeszcze olinowanie i relingi, żeby nabrać nieco wprawy. Następny będzie lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października No i co z galeria? Wsadziłeś go do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 21 Października Autor Share Napisano 21 Października Bojem siem piany robić. Kupiłem ten gel od AK, ale coś mam złe przeczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Zamiast się bać testuj, masz zepsuta wodę. Na niej się ucz. Potem przetestuj na huncie, żebyś do etapu sznelbota wiedział co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października Tak będzie. Póki co każda wata którą miałem w domu łącznie z płatkami „100% bawełny” do niczego. Paproch na paprochu. Trzeba iść do rossmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Ja używam tej 100 wiskozy https://www.rossmann.pl/Produkt/Waciki/Isana-wata-bawelniania-wiskozowa-200-g,58333,13172 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października Taki właśnie kupiłem dzisiaj. Dzięki. Próby w toku. Jak widzę to ta wata nadaje w sumie “kolor” ale nie budujesz z niej żadnej faktury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października No i ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 28 Października Autor Share Napisano 28 Października Nic. Upewniam się bo no jeden filmik na YT przyleją “wałki” waty na grzbiety fal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października (edytowane) Na pełnym morzu fale się zazwyczaj nie spieniaja, wiec sie nie przejmuj. Ten efekt wystepuje głownie na plaży, no I w czasue sztormów, kiedy fale sa wielkosci bloków z wielkiej plyty Przy tym stateczku piana interesuje cię w wymiarze kilwateru i trochę wzdłuż kadłuba. Hunt to nie Ferrari Edytowane 28 Października przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 28 Października Autor Share Napisano 28 Października (edytowane) No nie wiem. Zaczynam Edytowane 28 Października przez Klapouch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października (edytowane) Więcej, na mokro układaj na wodę. to co masz po przejechaniu gęstym zniknie w 100% No i zacznij od tej zepsutej wody. Edytowane 28 Października przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi