Marudek Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Hej, Przedstawiam swój najnowszy motor. Będzie stał w garażu obok starszego brata (cywila) 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Jak prawdziwy! Gratuluję efektu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Wspaniała robota Piotrek. Już Ci gratulowałem, ale powiem to jeszcze raz. Wykonanie naprawdę na bardzo wysokim poziomie, co z resztą potwierdziła nagroda na Babarybie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca Dawaj do garażu, może jakaś wiewiórka go dosiądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca Rewelacja. Znacznie bardziej realistyczny niż cywilny brat! Podziwiam!. Coś tam chyba nie pykło z mocowaniem lewego kolanka do cylindra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca Musiałem tu uszkodzić przy macaniu modelu - dzięki za uwagę, zaraz będzie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Moderator działu śpi? Chłop wrzuca zdjęcia prawdziwego motocykla z obrobionym na szybko tłem i wkręca, że to model... Fantastyczna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Czy pali z pierwszego kopnięcia? Świetna robota. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Wspaniała robota. Prawdziwy majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Przepiękny model. Mam wielki sentyment do tych Dekawek. Bardzo je lubię, do tego stopnia że planuję niedługo uskutecznić RT125 w oryginale. Jako że ma to być motocykl do ciorania w polu na rekonstrukcjach, mam w planie dokonać zdrady i kompleksowo przerobić któryś z powojennych wynalazków produkcji Mińska, Moskwy lub Kowrowa. Przeróbka kompleksowa, czyli rozebranie na czynniki pierwsze, remont, wymiana na elementy DKW lub ich kopie, malowanie i montaż 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Rzeczywiście jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca Wielkie dzięki Panowie za miłe słowa i cenne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca A właśnie. Nie wiem, może gdzieś o tym wspominałeś, a mi to umknęło. Planujesz może model RT125 w którejś z wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca W dniu 31.05.2024 o 12:04, pmroczko napisał: Ciekawe... Kiedyś pod Poznaniem widziałem takiego 1:1, jakiś gościu trzymał go w szopie na ogrodzie... A mój osobisty ojciec ma RT125, na tabliczce znamionowej jest rok budowy 1941... Życzę powodzenia w budowie i pozdrawiam Paweł W dniu 31.05.2024 o 12:25, Marudek napisał: DKW RT 125 i jej japońska - kopia Yamaha YA1 również są w moich planach. Kiedyś uśmiechnę się do Ciebie o szczegółowy walkaround Tak - wspominałem o tym, że mam w planach DKW RT 125 i Yamah ę YA-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Jestem z "obozu" BMW, ale jak zobaczyłem, spadłem z krzesła (znaczy fotela obrotowego ). Jest PIĘKNY. Brawo, gratulacje, niesamowita robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca Hej, Dzięki Z najbliższych beemek będę projektował R12 bo do niej mam prawie wszystko poza walkaroundem z linijką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi