miqs Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 No, no...Modelik powala na ziemie - w kazdym calu!!! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 tornado a co z feniksem na masce?? Jakby nie patrzeć jednak brakuje tego jednego szczegółu, który dopełnia cały wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Gratuluje swietnego modelu i fotki tygodnia! Dzieki niej to bedzie przyjemny tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 kolego.....CHYLE CZOŁA...Czyste szaleństwo......powiedzieć ze Rewelacjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to za MAŁO.... GARTULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Teraz dorobić 2 figurki, gościa w kapeluszu z wąsem, oraz kobietkę z potarmoszonymi włoskami i zwiewnej kiecce - i mistrz kierownicy ucieka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Października 2008 Autor Share Napisano 22 Października 2008 Dzięki koledzy za miłe słowa tornado a co z feniksem na masce?? Jakby nie patrzeć jednak brakuje tego jednego szczegółu, który dopełnia cały wygląd. Dorabiana kalkomania nie zdała egzaminu, ale obserwuję ebay w nadziei, że ktoś będzie chciał sprzedać oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 No warto by było uzupełnić go w tego ptaszka, bo bez niego to tak czegoś brak temu autku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Ja, chciałbym zobaczyć fotki tego modelu....ale w nocy, w rozświetlonym neonami miescie...takie niby LA - odbijałyby sie w tym lakierku miodnie( no w najgorszym wypadku moga byc świecidełka choinkowe). Przy następnym podobnym projekcie powinienes sie pokusic o nieco "inne" pokazanie "dziecka", warto(a skąd wiem?- no chyba wiem co widzę ;) ) Jeszcze raz gratuluję, napatrzeć sie nie mogę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 o mamo... Stiflera, oczywiście Jakoś jak click zrobiłem na fotkę admina... na sekundę wcześniej jak mi się otworzyło to cudo, przez plecy mi przeszło, że to... Torando Piękny model, chciałbym kiedyś mieć okazję zobaczyć go na żywo, lakier powala, fele mnie aż w oczy rażą. Gratuluję warsztatu i modelu już wyobrażam sobie jak by wyglądał jakiś amerykański strażol w Twoim wykonaniu z chromem na wysoki połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Aż wstyd się przyznać, ale do cywili wcale wcześniej nie zaglądałem a tu takie cudo! Gdybym nie wiedział, że to forum modelarskie, myślałbym, że to prawdziwy. Ten lakier zwala z nóg! I silnik! Chylę czoła. I popadam w coraz większe kompleksy. I tracę wiarę w siebie. Lecę oglądać relację z warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit22 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 No niezły model Ci powiem z daleka wygląda jak Prawdziwy a powiedz mi jaki Lakier na Niego dałeś że tak się błyszczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 Dzięki koledzy za miłe komentarze powiedz mi jaki Lakier na Niego dałeś że tak się błyszczy:) Lakier akrylowy z mieszalni lakierów samochodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 W życiu bym się nie domyślił , że to jest model , a nie prawdziwy samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eburg_dub Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 swietny tutaj masz ptoka na maske KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Listopada 2008 Autor Share Napisano 27 Listopada 2008 (edytowane) Dzięki za zainteresowanie Facet wystawiał tą kalkomanie juz kilka razy. Poszukuję oryginalnej kalkomani z zestawu, a tu o ile dobrze zrozumiałem kalkomania jest kopią wydrukowaną na białym papierze do kalkomani - a takiej nie chcę. Ps. Dziękuję wszystkim za komentarze Edytowane 27 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 eburg-dub Poprawiłem Twojego linka. Następnym razem proszę tak długie linki umieszczać w taki sposób jak ja to poprawiłem, aby nie rozwalać forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 A właśnie apropos tych linków! Jak się robi żeby zamiast www.cośtam... było np: KLIK??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 [url=http://www.costam.pl]KLIK[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Dzięki i sorki za OT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Andrzej, a;le te kalki nie wyglądaj na szare, tak ty je drukowałeś. Cena nie jest duża. Może warto je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Listopada 2008 Autor Share Napisano 28 Listopada 2008 Andrzej, a;le te kalki nie wyglądaj na szare, tak ty je drukowałeś. Cena nie jest duża. Może warto je kupić? Te kalkomanie są wyraźniejsze bo drukowane na białym papierze (ja drkowałem na przeźroczystym). Też mógł bym sobie druknąć na białym ale musiał bym wyciąć całego ptaszka, tak aby nie było białego tła. Również obawiam się, że wycieta kalkomania mogła by się porwać przy układaniu na masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Widzieliśmy się chyba w w Szczawnie Zdroju na wystawie modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2010 Widzieliśmy się chyba w w Szczawnie Zdroju na wystawie modeli. Zapewne tak bo wystawiałem tam modele od samego początku, tzn. od czasu kiedy konkurs został przeniesiony z Książa do Szczawna, ale nick nic mi nie mówi i nie wiem o kogo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 tornado Nie znamy się osobiście ale pamiętam twój model zajął 1 miejsce. To chyba było 2 lata temu może pamiętasz ten model: http://img10.imageshack.us/img10/6023/dscn0485u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi