SFModel Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia W dniu 10.02.2025 o 09:53, piotrkur napisał: A może flaszeczkę winka lub calvadosu im podrzuć..przecież to wojsko Np przecież w środku jest cała kratka z flaszkami. Praca w ciągłych rozjazdach niestety nie pozwala na wiele w tym temacie, ale jednak powoli coś tam działałem do przodu. Obecnie mogę uznać, że etap budowy tego modelu został zakończony. Pora przenieść go do lakierni, ogarnąć warsztat i zrobić częściowo Stug'a, by móc malować naczepę. Wprawne oko zauważy, że brakuje jeszcze sporo elementów, ale one z premedytacją nie są jeszcze przyklejone. Dopiero jak pomaluję bazę, to je wkleję. Teraz mi zależy aby baza bardzo ładnie pokryła cały model, każde zakamarki. Potem jak już się zacznę bawić w modulację, to jeżeli w pewne miejsce farba nie dotrze, to nawet bardzo dobrze będzie. No nic, koniec tego pisania, poniżej kilka zdjątek. Jeżeli zauważycie coś do poprawy, dajcie znać. Bo jak zaczną malować, to raczej już żadnych przeróbek robić nie będę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano Środa o 19:57 Share Napisano Środa o 19:57 Zazdro, ładnie Ci to idzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano Środa o 20:27 Autor Share Napisano Środa o 20:27 29 minut temu, Lipstein napisał: Zazdro, ładnie Ci to idzie... A dziękuję. Motywacja do dalszej pracy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano Środa o 20:45 Share Napisano Środa o 20:45 Ten zestaw do upiekszenia browinga co to za zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Środa o 23:18 Share Napisano Środa o 23:18 2 godziny temu, patrykd napisał: Ten zestaw do upiekszenia browinga co to za zestaw? Jestem pewien, że ta lufka, tylce i ta dźwignia do przeładowania to RB Model ew. Master a pozostała biżuteria to zestawowe dodatki do tego "smoczego wagona" z Eduarda. Pozdr.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano Czwartek o 07:56 Autor Share Napisano Czwartek o 07:56 11 godzin temu, patrykd napisał: Ten zestaw do upiekszenia browinga co to za zestaw? 8 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Jestem pewien, że ta lufka, tylce i ta dźwignia do przeładowania to RB Model ew. Master a pozostała biżuteria to zestawowe dodatki do tego "smoczego wagona" z Eduarda. Pozdr.A. Dokładnie tak. RB Model + Edek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi