Adamo722 Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 30 minut temu, Xmen napisał: Kto by w taki upał pod pierzyną wytrzymał. To rób to drugie siedź cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Sierpnia Autor Share Napisano 14 Sierpnia (edytowane) 10 minut temu, Adamo722 napisał: To rób to drugie Zawsze też może zająć się "przyjemnościami" Np. warsztat B-25 byłby mile widziany Edytowane 14 Sierpnia przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 16 minut temu, abtb napisał: Np. warsztat B-25 byłby mile widziany Powiedziałbym nawet: bardzo mile widziany . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Sierpnia Autor Share Napisano 14 Sierpnia 12 minut temu, barszczo napisał: Powiedziałbym nawet: bardzo mile widziany Powiedziałbym, że jak się znajdzie na forum ktoś kto, wedle przysłowia - z kamienia wyciśnie, to będziemy mieli okazję oglądać ten warsztat. Ale raczej bym nie pokładał zbyt wielkich nadziei w obecność takiej osoby na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 40 minut temu, abtb napisał: warsztat B-25 byłby mile widziany 23 minuty temu, barszczo napisał: nawet: bardzo mile widziany A może być coś innego? Np. Bf -109G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Sierpnia Autor Share Napisano 14 Sierpnia 8 minut temu, Xmen napisał: Np. Bf -109G. Weź przestań, ileż można oglądać warsztatów tej popierdółki Dawaj konkretny temat - B-25 i basta Pamiętaj: 14 godzin temu, marek d napisał: vox populi vox dei. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia No i kurcze pierwszy raz nie wiem co napisać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Sierpnia Autor Share Napisano 14 Sierpnia 38 minut temu, Xmen napisał: pierwszy raz nie wiem co napisać. Napisz szczerą prawdę - "Mam ochotę i chcę zrobić na forum warsztat B-25" z Eduarda (vel Hasegawa chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 2 godziny temu, abtb napisał: Weź przestań, ileż można oglądać warsztatów tej popierdółki Rozumiem, że masz na myśli F-104 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Sierpnia Autor Share Napisano 14 Sierpnia 17 minut temu, giberes napisał: F-104 Niech by nawet! Tylko ja nie pytam czy w zastępstwie może być warsztat takiego np Mirage, tylko odpalam kolejny "śledziowy" warsztat i działam, bez oglądania się na fochy i muchy w nosie zdeklarowanych przeciwników tej konstrukcji Z moich szybkich wyliczeń wynika, że moje "śledziowe" warsztaty to jakieś 1,37% warsztatów Bf 109 na tym forum, więc sąsiad nie marudź, tylko ciesz się że masz okazję przyglądać się tym zmaganiom z tak trudną materią jaką jest tworzenie kolejnego F-104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 3 godziny temu, abtb napisał: Zawsze też może zająć się "przyjemnościami" Np. warsztat B-25 byłby mile widziany Jak już będziesz robił drugie sprawdź zapas modeli bo kasa na coś innego będzie szła B-25 na 9 miesięcy będzie akurat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 2 godziny temu, abtb napisał: Tylko ja nie pytam czy w zastępstwie może być warsztat takiego np Mirage A szkoda Proponuję wrócić do głównego tematu wątku czyli modelu samolotu Mirage III. Dyskusja o moim ewentualnym warsztacie B-25 jest zbędna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia Dlatego proponuję zrobić kilka egzemplarzy Mirage III w różnych wersjach i malowaniach. Następnie kilka Mirage F1, Mirage 2000 i oczywiście Mirage IV, żeby był komplet. Ku uciesze ludu miast i wsi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Sierpnia Autor Share Napisano 14 Sierpnia 1 godzinę temu, Xmen napisał: Dyskusja o moim ewentualnym warsztacie B-25 jest zbędna. Całkowicie się z tym zgadzam - wróćmy do meritum czyli Miraża 1 godzinę temu, mig napisał: proponuję zrobić kilka egzemplarzy Mirage III w różnych wersjach i malowaniach. Taki jest plan. I nic poza tym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia 1 godzinę temu, abtb napisał: Całkowicie się z tym zgadzam - wróćmy do meritum czyli Miraża I tego się trzymajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Śledzie masz już opanowane do perfekcji to teraz wziąłeś się widzę za trójkąty :). Całkiem fajnie Mirage IIIC Ci wyszedł, ja panuję zrobić różowego albo czarnego z RPA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi