Bartosz.B Napisano 27 Stycznia Napisano 27 Stycznia (edytowane) Tak wiem zakończenie projektu miało nastąpić 28 lutego 2025, ale nic nie było do kiedy można się zgłaszać Tak wiec oficjalnie po 5 latach wakacji i ogólnego nieróbstwa, nie wytrzymałem i otworzyłem to cholerne pudełko. Edytowane 27 Stycznia przez Bartosz.B 3 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 27 Stycznia Autor Napisano 27 Stycznia (edytowane) Pierwotnie było do 30 lutego, także ten.... nie przejmuj sie i działaj, tym bardziej ze to przecież Ty wymyśliłeś ten konkretny projekcik Edytowane 27 Stycznia przez Szydercza Gała Cytuj
M.A.V. Napisano 27 Stycznia Napisano 27 Stycznia Ło Panie ! co tu się wyrabia ! Projekcik przechodzi oficjalnie Druga Młodość..... jak jeszcze się ujawnią @bazylms czy @laskonogi to chyba mojego wyciągnę z szafy Cytuj
Szydercza Gała Napisano 27 Stycznia Autor Napisano 27 Stycznia Nie przesadzaj z optymizmem Zbychu 1 Cytuj
Bartosz.B Napisano 27 Stycznia Napisano 27 Stycznia (edytowane) Nawet trochę uciapałem podstawkę a ze wszystko idzie do przodu to kupiłem jedyną prawilna glinkę. Edytowane 27 Stycznia przez Bartosz.B 2 Cytuj
Bartosz.B Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia (edytowane) 37 mm M42 FlaK Z tego co znalazłem wyszedł mi taki ulepek Edytowane 30 Stycznia przez Bartosz.B 3 Cytuj
Bartosz.B Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia Jak dobrze do dobrych barw przynalezec, nikt cie nawet nie zjebie za wspaniale fotki do tego tak cudowne wykadrowane Wyslalem je prosto z telefonu, ale wyszlo co wyszlo do tego modelwork pogorszyl i tak tragiczna jakość, wieczorem zrobie aparatem i podmienię. 2 Cytuj
Bartosz.B Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia Podmieniłem, a dodatkowo powstało podwójne działko 20 mm C/38 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia bardzo zacnie to wygląda W dniu 11.01.2026 o 19:33, donalyah00 napisał: Zdewastowałem i ja...... będzie Mariano Italiano ? ( jak w pierwotnej koncepcji ) Cytuj
Lipa Napisano 31 Stycznia Napisano 31 Stycznia 22 godziny temu, Bartosz.B napisał: Jak dobrze do dobrych barw przynalezec, nikt cie nawet nie zjebie za wspaniale fotki do tego tak cudowne wykadrowane Wyslalem je prosto z telefonu, ale wyszlo co wyszlo do tego modelwork pogorszyl i tak tragiczna jakość, wieczorem zrobie aparatem i podmienię. Nie chciało mi się pisać więc dałem lajka. Jak co to piję tyskie Cytuj
donalyah00 Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego W dniu 30.01.2026 o 22:29, M.A.V. napisał: będzie Mariano Italiano ? ( jak w pierwotnej koncepcji ) Sì, Signore! 4 Cytuj
Lipa Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego Widzę, że też zrobiłeś za dużo. PoCZebne są tylko dwie chyba, że robisz dwie dodatkowe w "położeniu marszowym". Częściowo wysunięte z otwartych wyrzutni. Cytuj
Szydercza Gała Napisano 1 Lutego Autor Napisano 1 Lutego Co tam że rok później, bardzo cieszy mnie Wasza aktywność. 3 Cytuj
Lipa Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego 1 minutę temu, Szydercza Gała napisał: Co tam że rok później, bardzo cieszy mnie Wasza aktywność. Był taki projekt co szanty śpiewali a po roku czy tam dwóch to nawet ciernie z westernu szerokim łukiem go omijały 1 Cytuj
Bartosz.B Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego 10 minut temu, Lipa napisał: Widzę, że też zrobiłeś za dużo. PoCZebne są tylko dwie chyba, że robisz dwie dodatkowe w "położeniu marszowym". Częściowo wysunięte z otwartych wyrzutni. Dokładnie tak chce zrobić dlatego 4 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego 4 godziny temu, Bartosz.B napisał: Dokładnie tak chce zrobić dlatego 4 skąd miny planujesz brać ? Cytuj
Bartosz.B Napisano 2 Lutego Napisano 2 Lutego Zostawiłem 4 sztuki wraz z wózkami jak kleiłem zloma Cytuj
Bartosz.B Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego Pomalowalem wodę. Potrzebowalem do tego dwóch podejść poniewaz za pierwszym razem nie dalem podkładu przez co woda wyszła zamszowo mechata 4 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 11 Lutego Autor Napisano 11 Lutego No to teraz trzeba wodę odłożyć i zająć sie samą UTkOM. Cytuj
Bartosz.B Napisano 22 Marca Napisano 22 Marca (edytowane) Jak DANILEO zasugerował PYndzel poszedł w ruch Praktycznie wszystko już jest w surfacer 1500, a pokład dostał pierwsze kolorki Edytowane 23 Marca przez Bartosz.B 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi