Bartosz.B Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia (edytowane) Tak wiem zakończenie projektu miało nastąpić 28 lutego 2025, ale nic nie było do kiedy można się zgłaszać Tak wiec oficjalnie po 5 latach wakacji i ogólnego nieróbstwa, nie wytrzymałem i otworzyłem to cholerne pudełko. Edytowane 27 Stycznia przez Bartosz.B 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia (edytowane) Pierwotnie było do 30 lutego, także ten.... nie przejmuj sie i działaj, tym bardziej ze to przecież Ty wymyśliłeś ten konkretny projekcik Edytowane 27 Stycznia przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia Ło Panie ! co tu się wyrabia ! Projekcik przechodzi oficjalnie Druga Młodość..... jak jeszcze się ujawnią @bazylms czy @laskonogi to chyba mojego wyciągnę z szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia Nie przesadzaj z optymizmem Zbychu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia (edytowane) Nawet trochę uciapałem podstawkę a ze wszystko idzie do przodu to kupiłem jedyną prawilna glinkę. Edytowane 27 Stycznia przez Bartosz.B 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia (edytowane) 37 mm M42 FlaK Z tego co znalazłem wyszedł mi taki ulepek Edytowane 30 Stycznia przez Bartosz.B 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Jak dobrze do dobrych barw przynalezec, nikt cie nawet nie zjebie za wspaniale fotki do tego tak cudowne wykadrowane Wyslalem je prosto z telefonu, ale wyszlo co wyszlo do tego modelwork pogorszyl i tak tragiczna jakość, wieczorem zrobie aparatem i podmienię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Podmieniłem, a dodatkowo powstało podwójne działko 20 mm C/38 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia bardzo zacnie to wygląda W dniu 11.01.2026 o 19:33, donalyah00 napisał: Zdewastowałem i ja...... będzie Mariano Italiano ? ( jak w pierwotnej koncepcji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Sobota o 07:48 Share Napisano Sobota o 07:48 22 godziny temu, Bartosz.B napisał: Jak dobrze do dobrych barw przynalezec, nikt cie nawet nie zjebie za wspaniale fotki do tego tak cudowne wykadrowane Wyslalem je prosto z telefonu, ale wyszlo co wyszlo do tego modelwork pogorszyl i tak tragiczna jakość, wieczorem zrobie aparatem i podmienię. Nie chciało mi się pisać więc dałem lajka. Jak co to piję tyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano Niedziela o 16:21 Share Napisano Niedziela o 16:21 W dniu 30.01.2026 o 22:29, M.A.V. napisał: będzie Mariano Italiano ? ( jak w pierwotnej koncepcji ) Sì, Signore! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano Niedziela o 17:58 Share Napisano Niedziela o 17:58 Torpedy Abera ... nigdy więcej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Niedziela o 18:26 Share Napisano Niedziela o 18:26 Widzę, że też zrobiłeś za dużo. PoCZebne są tylko dwie chyba, że robisz dwie dodatkowe w "położeniu marszowym". Częściowo wysunięte z otwartych wyrzutni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Niedziela o 18:27 Autor Share Napisano Niedziela o 18:27 Co tam że rok później, bardzo cieszy mnie Wasza aktywność. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Niedziela o 18:30 Share Napisano Niedziela o 18:30 1 minutę temu, Szydercza Gała napisał: Co tam że rok później, bardzo cieszy mnie Wasza aktywność. Był taki projekt co szanty śpiewali a po roku czy tam dwóch to nawet ciernie z westernu szerokim łukiem go omijały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano Niedziela o 18:37 Share Napisano Niedziela o 18:37 10 minut temu, Lipa napisał: Widzę, że też zrobiłeś za dużo. PoCZebne są tylko dwie chyba, że robisz dwie dodatkowe w "położeniu marszowym". Częściowo wysunięte z otwartych wyrzutni. Dokładnie tak chce zrobić dlatego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Niedziela o 18:40 Autor Share Napisano Niedziela o 18:40 Byczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Niedziela o 22:42 Share Napisano Niedziela o 22:42 4 godziny temu, Bartosz.B napisał: Dokładnie tak chce zrobić dlatego 4 skąd miny planujesz brać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano Poniedziałek o 04:56 Share Napisano Poniedziałek o 04:56 Zostawiłem 4 sztuki wraz z wózkami jak kleiłem zloma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi