Szydercza Gała Napisano 14 Kwietnia Autor Napisano 14 Kwietnia No to teraz pora go uzbroic I zepsuć... Cytuj
Bartosz.B Napisano 20 Kwietnia Napisano 20 Kwietnia (edytowane) Zaczynam go paskudzic chodz i bez tego jest paskudny . Wstyd pokazywac tego ulepa, ale co mi tam mata pany, takie szybkie z telefonu Edytowane 20 Kwietnia przez Bartosz.B 2 Cytuj
Lipa Napisano 25 Czerwca Napisano 25 Czerwca Myślę, że jeszcze troszkę za wcześnie na powroty do modelarstFa. Robię miejsce w malarni. Zobaczymy, może się uda 1 Cytuj
Bartosz.B Napisano 27 Lipca Napisano 27 Lipca W dniu 20.04.2026 o 13:36, Szydercza Gała napisał: Nie marudź i sadzaj go na wodę. mówisz i masz... jak ten czas szybko płynie Pojawiła się piana która wciąż schnie, jeszcze trochę wymęczyć i będzie widać koniec. 7 Cytuj
Lipa Napisano 29 Lipca Napisano 29 Lipca Koniec, rozumISZ, kurła. Tylko podkład czarną pactrOM kłaść! Podorabiałem brakujące płotki, antenki i balkonik. Jak się zamknie oczy i ruszy wyobraźnię, to widać też maszt z radarami Bali i Cuba. Detektor Naxos to tylko krążek na słupku 0,4, który będzie wart fotografowania po malowaniu. 4 Cytuj
Bartosz.B Napisano 29 Lipca Napisano 29 Lipca Ładny detal, ja to potrzebowal bym na to kolejne 2 lata Tym czasem blisko, coraz bliżej... 3 Cytuj
Bartosz.B Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca (edytowane) Wracając do głównego tematu germanico schnell łodki modello completato Wymęczyłem szkopa podszywającego się pod makarona Wody przybrzeżne bazy Konstanca w Rumuni, miesiące letnie (kochane Kokolitofory uratują każda dioramę ) wzorowałem się tym rysunkiem: Galeria Edytowane 30 Lipca przez Bartosz.B Cytuj
Lipa Napisano 31 Lipca Napisano 31 Lipca Kuglarskie sztuczki. Średnio zadowolon jestem Forum coś bardzo ciężko, rozumISZ, "chodzi" CDN 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi