Bartosz.B Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu (edytowane) Tak wiem zakończenie projektu miało nastąpić 28 lutego 2025, ale nic nie było do kiedy można się zgłaszać Tak wiec oficjalnie po 5 latach wakacji i ogólnego nieróbstwa, nie wytrzymałem i otworzyłem to cholerne pudełko. Edytowane 2 godziny temu przez Bartosz.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu (edytowane) Pierwotnie było do 30 lutego, także ten.... nie przejmuj sie i działaj, tym bardziej ze to przecież Ty wymyśliłeś ten konkretny projekcik Edytowane 2 godziny temu przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Ło Panie ! co tu się wyrabia ! Projekcik przechodzi oficjalnie Druga Młodość..... jak jeszcze się ujawnią @bazylms czy @laskonogi to chyba mojego wyciągnę z szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Nie przesadzaj z optymizmem Zbychu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu (edytowane) Nawet trochę uciapałem podstawkę a ze wszystko idzie do przodu to kupiłem jedyną prawilna glinkę. Edytowane 2 godziny temu przez Bartosz.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi