tommyk Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października Ponieważ chrzest w dziale Galeria mam już za sobą, czas na warszat. Ma być klasyk czyli 2 Pułk Nocnych Bombowców „Kraków”. Z dodatków blaszka Yahu z tablicami przyrządów, pasy Edka (jeżeli uda się dopasować) i żywica od Syndikate. Jest silnik, wydechy, koła, dwa rodzaje śmigła oraz uzbrojenie z prowadnicami. Zobaczymy jak się sprawdzi ale to właśnie kupno żywicy przekonało mnie aby Pociaka wstawić na warsztat. Silnik to nie jest takie mydło jak na zdjęciu, tylko uciekła ostrość zdjęcia. W realu jest ok. Wszystkie uwagi i rady mile widziane. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października moj gotowy silnik ( zywica ) i smiglo ( sztacheta) juz od roku czekaja na reszte samolotu moze sie zmobilizuje a na razie pilnie obserwuje mam sporo zdjec, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października Bardzo przyjemny modelik choć samo tworzywo miękkie i kiedyś go robiłem (gdzieś tu chyba zachowała się galeria) właśnie w malowaniu z 2 PNB (pudełkowym). Robiłem siedziska foteli, bo te pikowane kanapy do dali w zestawie kompletnie mi nie leżały. Warto zrobić kolektor wydechowy dla górnego i lewego cylindra, którego niema w częściach (widoczny na boxarcie) oraz naciągi (wraz z rozpórkami czy jak się to tam nazywa) i linki sterowe, znakomicie ożywiają model. Również będę podglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października Patrzę i ja, fajny temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października (edytowane) co do miekkosci plastiku - pierwsze wydanie - wszystko OK drugie ( Chyba ten z nartami ) plastik taki twardy, ze glowa boli ! Ale czekaja oby trzy w szufladzie Edytowane 28 Października przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Listopada Share Napisano 1 Listopada normalnie nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano 8 Listopada Autor Share Napisano 8 Listopada W dniu 18.10.2024 o 21:21, BRAVO112 napisał: mam sporo zdjec, jakby co Na razie niestety z powodu siły wyższej nie mam możliwości normalnie działać ale dlatego siedzę i szperam w necie - tyle mogę . Znalazłem takie fotki siedzisk. Jakby ktoś miał coś lepszego albo jakieś rendery itp. to proszę wrzucać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi