panDespota Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października (edytowane) Po dwóch latach udało się zakończyć budowę. Bardzo dobrze pracowało mi się z tym modelem. Jak już wcześniej w temacie pisałem bardzo mnie dziwi taka mała ilość warsztatów i galerii w internecie. Warsztat tyle trwał że już nie pamiętam co tam dodawałem do modelu. Na pewno przewody przy goleniach i lufy wymieniłem na igły iniekcyjne. Co dziwne przez ten czas nie ułamałem rurki pitota jaka jest na stałe odlane ze skrzydłem Malowany Vallejo, brudzony olejami, kredkami i trochę pigmentami. Maszyna w malowaniu samolotu z 5./JG 301. Padło na nie, raz że bardzo mi się podoba połączenie kolorów kamuflażu z żółto czerwonymi pasami, dwa że już mam jedną krótkonosą fokę z tej jednostki. Zapraszam do galerii. I ze wspomnianą krótkonosą Fw Edytowane 20 Października przez panDespota 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Świetny model.Jak to już Krzysiek przyzwyczaił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października O tak, jak zawsze piękna robota. Malowanie rewelacja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Ciężko uwierzyć, że to siedem dwa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Śliczności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Ładny. Nie sądziłem, że dora jest taka wielka w porównaniu ze zwykłą foką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Bardzo ładny model, jak zawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Może przynudzam, ale może ktoś ma zdjęcie tego samolotu , plamki na stateczniku poziomym takie nie niemieckie są. -) . Model fajny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 21 Października Autor Share Napisano 21 Października (edytowane) 8 godzin temu, Marek K napisał: Może przynudzam, ale może ktoś ma zdjęcie tego samolotu , plamki na stateczniku poziomym takie nie niemieckie są. -) Też mi nie leżały te podłużne smarki na stateczniku na schemacie malowania w instrukcji, ale na fotkach jakie znalazłem wygląda że coś takiego było Edytowane 21 Października przez panDespota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Dzięki za zdjęcia , fajne modele robisz , ale zmień farby bo kolorystyka i glutowatość tego producenta daje wiele do życzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi