panDespota Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 (edytowane) Po dwóch latach udało się zakończyć budowę. Bardzo dobrze pracowało mi się z tym modelem. Jak już wcześniej w temacie pisałem bardzo mnie dziwi taka mała ilość warsztatów i galerii w internecie. Warsztat tyle trwał że już nie pamiętam co tam dodawałem do modelu. Na pewno przewody przy goleniach i lufy wymieniłem na igły iniekcyjne. Co dziwne przez ten czas nie ułamałem rurki pitota jaka jest na stałe odlane ze skrzydłem Malowany Vallejo, brudzony olejami, kredkami i trochę pigmentami. Maszyna w malowaniu samolotu z 5./JG 301. Padło na nie, raz że bardzo mi się podoba połączenie kolorów kamuflażu z żółto czerwonymi pasami, dwa że już mam jedną krótkonosą fokę z tej jednostki. Zapraszam do galerii. I ze wspomnianą krótkonosą Fw Edytowane 20 Października 2024 przez panDespota 28 Cytuj
Xmen Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Świetny model.Jak to już Krzysiek przyzwyczaił. 1 Cytuj
barszczo Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 O tak, jak zawsze piękna robota. Malowanie rewelacja . 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Ciężko uwierzyć, że to siedem dwa . 1 Cytuj
Lipa Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Ładny. Nie sądziłem, że dora jest taka wielka w porównaniu ze zwykłą foką. 1 Cytuj
skarczu Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Bardzo ładny model, jak zawsze. 1 Cytuj
Marek K Napisano 21 Października 2024 Napisano 21 Października 2024 Może przynudzam, ale może ktoś ma zdjęcie tego samolotu , plamki na stateczniku poziomym takie nie niemieckie są. -) . Model fajny . 1 Cytuj
panDespota Napisano 21 Października 2024 Autor Napisano 21 Października 2024 (edytowane) 8 godzin temu, Marek K napisał: Może przynudzam, ale może ktoś ma zdjęcie tego samolotu , plamki na stateczniku poziomym takie nie niemieckie są. -) Też mi nie leżały te podłużne smarki na stateczniku na schemacie malowania w instrukcji, ale na fotkach jakie znalazłem wygląda że coś takiego było Edytowane 21 Października 2024 przez panDespota Cytuj
Marek K Napisano 21 Października 2024 Napisano 21 Października 2024 Dzięki za zdjęcia , fajne modele robisz , ale zmień farby bo kolorystyka i glutowatość tego producenta daje wiele do życzenia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi