Kapitan_Kurt Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Zaprawdę wspaniała jest to jubilerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 29 Marca Autor Share Napisano 29 Marca Dzięki wszystkim za docenienie mojego wysiłku. Od dłuższego czasu nikt tu nic nie pisał więc ciężko wywnioskować nastroje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca 30 minut temu, patrykd napisał: Od dłuższego czasu nikt tu nic nie pisał więc ciężko wywnioskować nastroje. Uważasz, że po tym wszystkim co do tej pory tu zaprezentowałeś, audytorium nieoczekiwanie miałoby zmienić zdanie?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca 51 minut temu, patrykd napisał: Od dłuższego czasu nikt tu nic nie pisał więc ciężko wywnioskować nastroje. Jakbyś zrobił golasa po łebkach to przynajmniej byłby jakiś szok, powód do dyskusji. A tak to stały dla Ciebie poziom koroneczki ze złotymi wstawkami. Jak to powiedział kiedyś mój znajomy wychodząc z teatru: "Ze sztuką się nie dyskutuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 29 Marca Autor Share Napisano 29 Marca No faktycznie troche zagalopowałem się z tym komentarzem. Ale od pewnego czasu na forum panuje trend że coraz mniej aktywnie ludzie udzielaja sie w komentarzach a zamiast twgo pp prostu tylko klikaja w ikonki. Fajnie od czasu do czasu byloby cos napisac. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Kliknąłem też w ikonkę. Bo i co innego mi pozostało, skoro warsztat nie na moim poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia W dniu 29.03.2025 o 23:21, patrykd napisał: Ale od pewnego czasu na forum panuje trend że coraz mniej aktywnie ludzie udzielaja sie w komentarzach a zamiast twgo pp prostu tylko klikaja w ikonki. Fajnie od czasu do czasu byloby cos napisac. Faktycznie jako autor wątku jest to deprymujące. Co do modelu z taką biżuterią, aż żal malować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi