Skocz do zawartości

Sturmtiger 1/35 - RFM

patrykd

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, patrykd napisał:

Od dłuższego czasu nikt tu nic nie pisał więc ciężko wywnioskować nastroje.

Uważasz, że po tym wszystkim co do tej pory tu zaprezentowałeś, audytorium nieoczekiwanie miałoby zmienić zdanie?!

• Haha 1

51 minut temu, patrykd napisał:

Od dłuższego czasu nikt tu nic nie pisał więc ciężko wywnioskować nastroje.

Jakbyś zrobił golasa po łebkach to przynajmniej byłby jakiś szok, powód do dyskusji. A tak to stały dla Ciebie poziom koroneczki ze złotymi wstawkami. Jak to powiedział kiedyś mój znajomy wychodząc z teatru: "Ze sztuką się nie dyskutuje" :szczerbol:

No faktycznie troche zagalopowałem się z tym komentarzem. Ale od pewnego czasu na forum panuje trend że coraz mniej aktywnie ludzie udzielaja sie w komentarzach a zamiast twgo pp prostu tylko klikaja w ikonki. Fajnie od czasu do czasu byloby cos napisac. 

• Like 2

Kliknąłem też w ikonkę. Bo i co innego mi pozostało, skoro warsztat nie na moim poziomie?

W dniu 29.03.2025 o 23:21, patrykd napisał:

Ale od pewnego czasu na forum panuje trend że coraz mniej aktywnie ludzie udzielaja sie w komentarzach a zamiast twgo pp prostu tylko klikaja w ikonki. Fajnie od czasu do czasu byloby cos napisac. 

Faktycznie jako autor wątku jest to deprymujące.

Co do modelu z taką biżuterią, aż żal malować. 

• Thanks 1

• 5 weeks later...

Wszem i wobec ogłaszam budowę za skończoną. Najwięcej zabawy zajął mi dźwig. Sporo małych pierdołów do lutowania. Nie pokazuję narzędzi na burtach bo to dopiero będzie mocowane po malowaniu. Przedstawiam też ogólny zarys koncepcji modelu po skończeniu. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi co do ewentualnych poprawek jestem otwarty na nie. 

945070950_Budowazakoczona1.thumb.jpg.205bf18326be68b9a4be3446117d8e48.jpg332180442_Budowazakoczona2.thumb.jpg.5b0d35b70e07fa3636c59b51c53e2c6c.jpg1369059234_Budowazakoczona3.thumb.jpg.b769239355ac19a4a33aec4d99dc735f.jpg516922126_Budowazakoczona4.thumb.jpg.f2dbca33af28ccee6793c3815217ec69.jpg643082894_Budowazakoczona5.thumb.jpg.17ec6ca319dc95cea05cce53532326e5.jpg2091773634_Budowazakoczona6.thumb.jpg.1b01d2e881f212dde964fc346c4dea17.jpg

• Like 12

Dzieki wszysrkim za komentarz. Strasznie duzo pracy włożine jak do tej pory. Wykonczenie wnętrza sporo czasu zajmuje. Zreszta blaszki też. Przedemna twraz trusne malowanie. Zastanawiam sie czy mozna kupuc gotowe dyski w postaci wycietych jednorodnych kółek. 

• 3 weeks later...