Grzes Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia 6 minut temu, skarczu napisał: A piłki są świetne Mam ich nitowadło i sobie chwalę. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia 18 minut temu, Grzes napisał: Dwa pytania ode mnie: - czy raster na kalkach jest tak słaby nawet w tej skali? Na fotce, która potrafi wiele wyciągnąć, nie wygląda to źle Porównałem godła Army (u góry) i Lukgraph (na dole). Różnica jest znaczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia 2 minuty temu, skarczu napisał: No tak, jak jest z czego wybierać to wiadomo - bierze się lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano Sobota o 20:41 Autor Share Napisano Sobota o 20:41 Postanowiłem poćwiczyć naciągi. Wiem, że prawie nic od środka nie będzie widać, za to będę spał lepiej . Wkleiłem też drążek sterowniczy, ale podczas montażu pękło mocowanie. Nie wiem czy to moja wina, czy żywica trochę krucha. Instrukcja sugeruje pomalowanie naciągów na kolor srebrny, ale chyba zostawię czarne - przynajmniej będzie trochę widać. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Sobota o 22:46 Share Napisano Sobota o 22:46 Sam widzisz, że te naciągi to bułka z masłem. Zerknij w instrukcjach wingnatów, jakim kolorem pociągnąć te naciągi. Pewnie podobna technika i materiały były w użyciu tam i potem u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 19 godzin temu Autor Share Napisano 19 godzin temu Zbiornik paliwa i fotel pilota na miejscu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Świetnie się to prezentuje, super robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu To prawda. Jeszcze w takiej skali... Hoho. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) 16 godzin temu, skarczu napisał: Zbiornik paliwa i fotel pilota na miejscu. To skala 1/32 czy 1/24? Taka detalizacja !!!! Ee- na pewno 1/32!!! Edytowane 2 godziny temu przez boberm1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 1 godzinę temu Autor Share Napisano 1 godzinę temu Dziękuję za miłe słowa. Jak skończę środek, to do zdjęcia przyłożę 5 PLN-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi