Xmen Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 (edytowane) - Edytowane 4 Stycznia przez Xmen 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Bardzo fajny model w rzadkim malowaniu. Podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Fajny model. Ciekawe malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Listopada 2024 Autor Share Napisano 26 Listopada 2024 (edytowane) - Edytowane 3 Stycznia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 11 minut temu, Xmen napisał: Szósty model ukończony w tym roku. Jeden plus tak słabego wyniku to to że nie muszę robić podsumowania roku. Jak zaszaleję to będę miał dwa. I podsumowanie zrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Elegancki modelik. 42 minuty temu, Xmen napisał: Szósty model ukończony w tym roku. Ważne że jest, a czy 5- 10 to nie ma znaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Mnie również się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Bardzo ładny! A masz jakieś zdjęcia od spodu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Listopada 2024 Autor Share Napisano 27 Listopada 2024 (edytowane) - Edytowane 3 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Listopada 2024 Autor Share Napisano 27 Listopada 2024 (edytowane) - Edytowane 3 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Listopada 2024 Share Napisano 27 Listopada 2024 54 minuty temu, Xmen napisał: Dziękuję wszystkim za komentarze i polubienia. Rok można uznać za zakończony. Jeszcze miesiąc, może jakąś maliznę wystrugasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Listopada 2024 Share Napisano 27 Listopada 2024 1 godzinę temu, Xmen napisał: Dziękuję wszystkim za komentarze i polubienia. Dorzuciłem "serduszko" A model spoko 12 godzin temu, Xmen napisał: Szósty model ukończony w tym roku. 12 godzin temu, barszczo napisał: Jak zaszaleję to będę miał dwa. To ja chyba zwariowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Listopada 2024 Autor Share Napisano 27 Listopada 2024 (edytowane) - Edytowane 3 Stycznia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Listopada 2024 Autor Share Napisano 29 Listopada 2024 (edytowane) - Edytowane 3 Stycznia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 26 minut temu, Xmen napisał: Chodzi mi sklejanie i prezentowanie modeli Takich ludzi nam trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Listopada 2024 Autor Share Napisano 29 Listopada 2024 (edytowane) - Edytowane 3 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 2 godziny temu, Xmen napisał: Czy fakt posiadania konta na forum/forach i FB działa na człowieka motywująco i zachęcająco? Chodzi mi sklejanie i prezentowanie modeli Na mnie nie działa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 2 godziny temu, Xmen napisał: Ale nie odpowiedziałeś na pytanie. A jak mam odpowiedzieć , skoro ja nie funkcjonuję w mediach społecznościowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Listopada 2024 Autor Share Napisano 29 Listopada 2024 (edytowane) - Edytowane 3 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 4 minuty temu, Xmen napisał: forum jedno lub drugie? Forum to forum - to zupełnie coś innego niż Fb. Ale spierać się nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 1 godzinę temu, marek d napisał: Na mnie nie działa. Dodam że kiedyś działało, warsztat na forum musiał być zakończony galerią. Na Fb nie robię warsztatów. Najwięcej czasu spędzam na grupach rowerowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 30 Listopada 2024 Share Napisano 30 Listopada 2024 Powinno działać. Klasyczny mechanizm socjologiczny. Jeśli publicznie złożysz jakieś zobowiązanie (rzucisz palenie, schudniesz, etc) to masz większą szansę na sukces niż wtedy, kiedy swoje założenie wypowiesz do lustra. Czujesz się związany danym słowem, jeśli coś ono ma znaczyć, to starasz się wywiązać. Zakładanie warsztatu na forum ma - moim zdaniem - podobną wartość. Zaczynasz projekt i publicznie zakładasz, że go skończysz. Inaczej nie ma on większego sensu. I znów: zobowiązanie, waga swojego słowa, działanie. Mnie to motywuje w ten sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi