Stojkovic Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego Powoli pracuje nad kamuflażem Tygrysa: baza położona. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego 3 godziny temu, Stojkovic napisał: Powoli pracuje nad kamuflażem Tygrysa: baza położona. a nie popracowałeś nad podstawową obróbką detali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego Po czym wnosisz, że nie poprawiłem tego co ostatnio zaznaczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Wnioskuję po tym , że zaobserwowałem inne miejsca, których nie poddałeś obróbce. Nie traktuj tego jako złośliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego Może ja zbyt lakonicznie odpisałem. Nie chodzi mi o to, że odbieram jako złośliwość Twój wpis, tylko przed malowaniem obrabiałem kilka miejsc i nic ponadto nie zaobserwowałem. Nie olałem tematu poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego (edytowane) Podoba mi się ten żółty, nie ma nachalnej modulacji, może deko bladawy, ale ciekawie, nie schrzań kamuflażem Edytowane 4 Lutego przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Lutego Autor Share Napisano 28 Lutego Kolory kamuflażu położone teraz czas na kalki i obicia. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca Kalki nałożone i powoli uzupełniam kolorystykę narzędzi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Fajnie wymalowany. Podoba mi się kamuflaż tylko nie wiem czy to zdjęcia ale zapinka korby, zawias klapy nad silnikiem i gniazdo na siekierę mają jakiś inny kolor. Dziwnie to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca W dniu 3.02.2025 o 21:54, Stojkovic napisał: Nie olałem tematu poprawek. Myślę, że chyba jednak nie mówimy o tym samym modelu albo masz bardzo obniżony standard wykonania godny początkującego modelarza (nie obrażając niektórych). To tylko wybiorczo bo resztę wiesz zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Marca Autor Share Napisano 10 Marca Kot na ukończeniu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca (edytowane) Powoli budowa jest popychana do przodu. Doszła podstawka i figurki. Edytowane 28 Marca przez Stojkovic 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Wygląda świetnie już teraz, na pewno będę się tym inspirował podczas mojego sklejania dioramy kolejowej. Nie mogę tylko zrozumieć dlaczego wybrałeś takie duże kamyczki do odwzorowania tłucznia kolejowego? Uziarnienie tłucznia to ok 3-6cm, więc Twój wybór niestety nie współgra ze skalą 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 29 Marca Autor Share Napisano 29 Marca To jest dopiero pierwsza warstwa kamieni - taka najgrubsza, żeby nadać kształt torowisku. Teraz dojdą mniejsze gradacje - dwie - będzie dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Wygląda super podob mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 31 Marca Autor Share Napisano 31 Marca (edytowane) Aktualny stn torowiska prezentuje się następująco Edytowane 31 Marca przez Stojkovic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Ogólnie fajnie ale trawę jednak zagęścił bym bardziej, bo obsadzona przerzedzonymi kępami trochę dziwnie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Od razu widać, że lato idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Dla mnie dyskusyjne jest na platfirmie miejsce bez kurzuna desakch. Przeciez kurz osadza sie wszedzie i wnika wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Rewelacja. Klaszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Bardzo dobrze to wygląda. Czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano Niedziela o 09:16 Autor Share Napisano Niedziela o 09:16 Zapraszam do galerii: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi