Swistak1541804957 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 dawid xd może jej nie wymieszałeś/wymasowałeś?? Sam niedawno się dowiedziałem, że przed użyciem należy "wymasować" tubkę, by wymieszać znajdujący się w tubce rozpuszczalnik ze szpachlą. Może tak jest tym razem?? Może po prostu zamiast szpachli nałożyłeś ten rozpuszczalnik i to jego zmywasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Może po prostu zamiast szpachli nałożyłeś ten rozpuszczalnik i to jego zmywasz?? Od kiedy to rozpuszczalnik można zmyć wodą A czy jak położyłeś szpachle to była jednolicie szara/biała czy też była jakby nie jednolita z takimi przezroczystymi jakby kropkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Od dłuższego czasu używam tą szpachlę i tak jak kolegom - nigdy nic takiego sie nie stało, a przecież szpachlę po wyschnieciu obrabia się na mokro, no i oczywiście na koniec myje z kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swistak1541804957 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 A czy jak położyłeś szpachle to była jednolicie szara/biała czy też była jakby nie jednolita z takimi przezroczystymi jakby kropkami Te przeźroczyste kropki to właśnie rozpuszczalnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Bożeee, Świstak, ja Cię błaaaagam - zmień tego avatara. Ten dzieciak (?) wygląda jak wieprz . Aż drgawek dostaję jak go widzę. A przynajmniej zmniejsz do normalnych rozmiarów. Plizzzzzzz.... sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 dawid xd ma genialny pomysł !!! Przezuc sie na szapchle humbrola i klej humbrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swistak1541804957 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Dzieciak jest bombowy. Odczep się W hełmie mu do twarzy. To jest armia przyszłości na III WŚ. A jak go zmniejszę to straci swój "urok" To moje zdjęcie z dzieciństwa. JOKE P.S. Zdrowych Wesołych Świąt życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Avi , Swistak ma rację jak zmniejszy zdjecie to dzieciak straci swój urok osobisty Edytowane 24 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 No właśnie chodzi mi o to, by mu tego 'uroku osobistego' nieco odjąć OK, nie czepiam się już, heheheheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 A tam, nie marudzić, ten dzieciak to klasa sama w sobie, mi się strasznie podoba ta fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 A mi sie nie podoba bo to jest dosłownie mój brat cioteczny który przyjeżdża do mnie na Wigilie i zgadnijcie dlaczego musze na ten czas pochować modele Dawid a nie lepiej kupić szpachle Tamiyi ? Z niż takich akcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 A mi sie nie podoba bo to jest dosłownie mój brat cioteczny który przyjeżdża do mnie na Wigilie i zgadnijcie dlaczego musze na ten czas pochować modele Widzimy pewne powiązania rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 A może łaskawie podacie jakieś linki do tych szpachli?? Tzn ta szpachla się trzyma tylko ze jak z godzine polezy wodzie to robi się taka jak by maź...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Proszę: http://www.mojehobby.pl/katalog.php?grupa_p=9&kateg=115236 Tam znajdziesz szpachle, które polecamy, ja polecam mr. disolved putty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Tam masz do wyboru do koloru, tylko nie bierz wamodu wiem że 4zł, ale jaka cena taka jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 A szpachla Humbrola jak ssię sprawuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 A może łaskawie podacie jakieś linki do tych szpachli?? Tzn ta szpachla się trzyma tylko ze jak z godzine polezy wodzie to robi się taka jak by maź...;/ a czemu trzymasz model w wodzie aż tak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Może klei U-boty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 (edytowane) A szpachla Humbrola jak ssię sprawuje ?? Nie wiem czemu nazywa to się szpachlówka, najlepsze to jest do rzucania przez okno tą tubka jak się ______________________________________________________ edit: Szpachla humbrola jest ok, pomyliłem się z firmami, przepraszam. Edytowane 24 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 A szpachla Humbrola jak ssię sprawuje ?? Nie wiem czemu nazywa to się szpachlówka, najlepsze to jest do rzucania przez okno tą tubka jak się Ja mam i sprawuje mi się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Jak na początek Humbrol jest ok . Nie miałem jeszcze żadnych problemów Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Sorry pomyliłem, źle spojrzałem, myślałem że chodzi o szpachle wamodu. A co do humbrola to jest nawet spoko. Ale ja najlepiej polecam kupić sobie tamiye albo gunze i nikt nie będzie miał problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 A ile mam czasu trzymać model w wodzie z płynem??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 A ile mam czasu trzymać model w wodzie z płynem??????????? Najlepiej w ogóle nie trzymać tylko szczoteczką model wyszorować. Oczywiście szczoteczka musi być wcześniej zanurzona w wodzie z płynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 tylko nie bierz wamodu wiem że 4zł, ale jaka cena taka jakość Ojj, zgadzam się z tym, ale sam taką mam i wiem jaki jest ból jej użytkowania. Plastik wygina w większych zagłębieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi