mac eyka Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 (edytowane) Chciałem otworzyć warsztat z budowy późnego Merlin Spitka z obniżonym kadłubem. Spróbuje zbudować go z zestawu firmy Sword Producent proponuje 4 malowanie. Wielki plus za dwa z nich oczywiście te z szachownicami. udełku. Rzućmy na początek okiem co jest w pudełku Jedna, duża ramka zawierająca większość elementów z szarego plastiku. Zapewne zauważyliście, że jest coś nie tak z połówkami kadłuba. Nie pasują one do Spitka z kroplową osłoną. Dlatego też producent dorzuca właściwe połówki kadłuba jako osobny element. Arkusz kalek jest sporawy, mam nadzieję, że położą się one dobrze W małej torebeczce są elementy żywiczne. Dwa rodzaje wydechów i uzbrojenie. No i na koniec "szkło". Prezentuje się fajnie. Chyba nie będzie wymagało jakiegoś szlifowania. Edytowane 29 Grudnia 2024 przez mac eyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 Która maszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 31 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2024 Na początek kabina załoganta Przednia wręga z tablicą przyrządów wygląda tak sobie. Warto ją wzbogacić produktem od Yahumodels Ale żeby blaszka ładnie siadła to trzeba było zeszlifować to co proponuje Sword Potem przyszła pora na malowanko I na koniec prezentuje się to chyba całkiem fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia Skoro tablica już zrobiona to czas na pozostałe elementy szoferki Generalnie pasują one całkiem spokojnie, nie ma większych problemów Całość potraktowałem Bilmodel 401 (C364) Aircraft grey green interior Taboret wodzireja to mieszanka kolorów na oko. Bezpieczeństwo to rzecz najważniejsza, kierowca musi mieć pasy. Wkleiłem z jakiejś blaszki będącej zestawem uniwersalnych pasiorów. Całość umieściłem we właściwym sobie miejscu Ogólnie na razie nie było problemów z pasowaniem czy klejeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 2 minuty temu Autor Share Napisano 2 minuty temu Na razie składanie było bezproblemowe. Niestety połączenie skrzydła z kadłubem nie jest już takie bezproblemowe. Tak więc szpachlówka się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi