Rzeznik Napisano Poniedziałek o 13:17 Share Napisano Poniedziałek o 13:17 piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano Poniedziałek o 17:30 Share Napisano Poniedziałek o 17:30 Mam tylko takie, MH-53J Pave Low. Może u HH-53C podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacmin Napisano Poniedziałek o 21:21 Autor Share Napisano Poniedziałek o 21:21 Dzięki Robertas! Widzę, że na Ciebie można liczyć. Jak się mogę jakoś odwdzięczyć to daj znać! Lokalizacja jak najbardziej logiczna. Spodziewałem się, że to będzie prawa burta gdzieś w okolicach drzwi. Prawa strona jest zajęta przez miniguna i skrzynię ammo więc pozostaje lewa strona drzwi. Trochę szkoda, bo się narobiłem przy tym penetratorze a przy otwartych drzwiach to guzik go będzie widać. Trudno. Jeszcze raz dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano Poniedziałek o 22:07 Share Napisano Poniedziałek o 22:07 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacmin Napisano Wtorek o 07:12 Autor Share Napisano Wtorek o 07:12 W dniu 22.01.2025 o 11:11, pmroczko napisał: Ciężki temat, bo niszowy - takich ratowniczych śmigłowców było góra kilkadziesiąt sztuk, a pewnie mniej... Dokładnie 44 szt zamówione w konfiguracji ratowniczej dla USAF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi