socjo1 Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu Melduję się do raportu! @Szydercza Gała @Sampo @zaruk W końcu coś drgnęło w rajstopach. Pora kończyć Osę. Z mosiężnego pręcika 0,3 mm dorobiłem lufy działek. Niestety żyiwczne były pokrzywione. Powstają też relingi, normalna sprawa. (Będzie prostowane, chociaż na żywo tej krzywości nie dostrzegłem) No i dobiega końca męka z masztem - tak, jak pisałem to około 30 elementów. Zerwałem poprzednio przyklejone przeze mnie klamry drabinki z blaszki i dorobiłem z drucika miedzianego. Musze jeszcze oderwać radar i raz jeszcze go przykleić - prosto. Niestety, zginął mi jeden spory element kratownicowy od masztu, ale już tak musi zostać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Wygląda dobrze. Bardzo ładnie wyszedł pas burtowy Ja też zgubiłem element masztu więc..zamówiłem drugą. Którego elementu Tobie brakuje, daj znać to Cię poratuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 1 godzinę temu Autor Share Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Sampo napisał: Wygląda dobrze. Bardzo ładnie wyszedł pas burtowy Ja też zgubiłem element masztu więc..zamówiłem drugą. Którego elementu Tobie brakuje, daj znać to Cię poratuję. Bardzo Ci dziękuję za miłe słowo i propozycję pomocy. Wysłałem PW. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi