bulik58 Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca W dniu 24.03.2025 o 15:31, Kapitan_Kurt napisał: Jeszcze druga i trzecia opaska zaciskowa od wylotu armaty są dziwnie od siebie rozsunięte. Expand Dobrze mądrego posłuchać. Jak ta z modelu ma się do oryginału i w razie awarii czym można ją zastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Nie znam się ale się wypowiem bo wypytałem mądrych ludzi No właśnie ta zestawowa (Das Werk) jest podobno dobra tylko jak się na nią patrzy tylko z daleka Co do metalowego zamiennika to do Twardego jest bardzo ładna lufka polskiej firmy Aber ----> Aber 35L-148 ( uwaga : Aber 35L-149 nie pasuje !! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca W dniu 24.03.2025 o 16:07, M.A.V. napisał: Nie znam się ale się wypowiem bo wypytałem mądrych ludzi No właśnie ta zestawowa (Das Werk) jest podobno dobra tylko jak się na nią patrzy tylko z daleka Co do metalowego zamiennika to do Twardego jest bardzo ładna lufka polskiej firmy Aber ----> Aber 35L-148 ( uwaga : Aber 35L-149 nie pasuje !! ) Expand Jest teraz w dobrej cenie: https://exito.sklep.pl/pl/p/Aber-35L-148-135-Lufa-125mm-armaty-2A46M-do-rosyjskiego-czolgu-T-72M1-T-64AB/42872?srsltid=AfmBOoo9eSq22JPdZajlB7e_KKrHGvPmX9O4FV2kiHCtapm8MpfWPAqq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca W dniu 24.03.2025 o 16:07, M.A.V. napisał: Nie znam się ale się wypowiem bo wypytałem mądrych ludzi No właśnie ta zestawowa (Das Werk) jest podobno dobra tylko jak się na nią patrzy tylko z daleka Co do metalowego zamiennika to do Twardego jest bardzo ładna lufka polskiej firmy Aber ----> Aber 35L-148 ( uwaga : Aber 35L-149 nie pasuje !! ) Expand Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca W dniu 24.03.2025 o 17:17, robertmodelarz napisał: Jest teraz w dobrej cenie: https://exito.sklep.pl/pl/p/Aber-35L-148-135-Lufa-125mm-armaty-2A46M-do-rosyjskiego-czolgu-T-72M1-T-64AB/42872?srsltid=AfmBOoo9eSq22JPdZajlB7e_KKrHGvPmX9O4FV2kiHCtapm8MpfWPAqq Expand Już żeśta wszystkie wykupiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca W dniu 24.03.2025 o 20:05, halset napisał: Już żeśta wszystkie wykupiły Expand Prawo popytu i podaży. towar nie schodził zrobili promocję, Pojawiła się konwersja do T-72 i zadziałało prawo rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca Wy tu o lufach a tymczasem podjąłem decyzję że jednak będą diehle. Patrząc na fotki to w Wesołej były one stosowanie. Były też staluchy aczkolwiek to była wczesna wersja w starym kamuflażu rodem z PRL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca (edytowane) W dniu 24.03.2025 o 20:05, halset napisał: Już żeśta wszystkie wykupiły Expand oj była tylko 1szt Edytowane 25 Marca przez Zamir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Na mojehobby jest ale już bez promki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca W dniu 24.03.2025 o 16:07, M.A.V. napisał: Nie znam się ale się wypowiem bo wypytałem mądrych ludzi Expand Dlatego za radą mędrców ,, co za młodu nakupisz to na starość będziesz mieć ,, zrobiłem mały zapas RB-Model 35B102 Lufa 125 mm L/ 48 T-72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca W dniu 25.03.2025 o 16:16, bulik58 napisał: Dlatego za radą mędrców ,, co za młodu nakupisz to na starość będziesz mieć ,, zrobiłem mały zapas RB-Model 35B102 Lufa 125 mm L/ 48 T-72 Expand Spekulant !!! 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca W dniu 25.03.2025 o 16:32, _OldMan_ napisał: Spekulant !!! Expand 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia (edytowane) Koniec pierdol##ia w tym wątku o dupie Maryny!!! Wjeżdżają naprawdę zarąbiste gąski od Ace Project Studio składalność 10/10 !!! Efekt 200/100 !!! Edytowane 12 Kwietnia przez SnajperTBG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia W dniu 12.04.2025 o 10:53, SnajperTBG napisał: Koniec pierdol##ia w tym wątku o dupie Maryny!!! Wjeżdżają naprawdę zarąbiste gąski od Ace Project Studio składalność 10/10 !!! Efekt 200/100 !!! Expand Potwierdzam. Ma i ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia (edytowane) Czołg dostał podkład. Przy okazji dorobiłem anteny Comroda vhf bo takie były w Wesolandii. Muszę je jeszcze osobno pomalować bo się nie załapały na sesję malunków zbiorczych Edytowane 17 Kwietnia przez SnajperTBG 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia co to za humvee z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia W dniu 18.04.2025 o 09:17, Bartosz Ciesielski napisał: co to za humvee z tyłu Expand Jak polski to bez cła. Amerykanski niestety będzie dopłata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Choć jestem lotniczy to paczam na warsztat, bo Twardziel zawsze mi się bardzo podobał i często mnie ciągnęło, żeby sobie takiego skleić na półkę ale konieczność konwersji mnie zniechęcała i może to nie miejsce na takie pytanie, ale zapewne tutaj wszyscy są w temacie. Jest z tego co ostatnio wypatrzyłem gotowy Twardy z firmy Amusing Hobby. Czy on jest już dostępny, ktoś coś widział, słyszał, czy po tej firmie można się spodziewać czegoś fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia W dniu 18.04.2025 o 12:22, arhtus napisał: Choć jestem lotniczy to paczam na warsztat, bo Twardziel zawsze mi się bardzo podobał i często mnie ciągnęło, żeby sobie takiego skleić na półkę ale konieczność konwersji mnie zniechęcała i może to nie miejsce na takie pytanie, ale zapewne tutaj wszyscy są w temacie. Jest z tego co ostatnio wypatrzyłem gotowy Twardy z firmy Amusing Hobby. Czy on jest już dostępny, ktoś coś widział, słyszał, czy po tej firmie można się spodziewać czegoś fajnego? Expand Ma być dostępny w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi